Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poza tym jestem juz na ostatnim roku czeka mnie pisanie mgr
no i musze wszystko koniecznie zaliczać bo jak nie pozaliczam to nie wiem co wtedy juz chyba na ostatnim roku nie mozna miec warunku, a kiblować to już w ogóle nie chce
w tygodniu musze się wziąć za nauke bo mam pare egzaminów ciężkich ale nie wiem jak z małym czy mi pozwoli się uczyć
będę musiała chyba pojechać do rodziców by mama się troche pozajmowała młodym
My mieliśmy celibat niemal od początku ciąży, w pewnym momencie całkowicie wyłączyło mi się myślenie o przytulankach, choć mąż nagabywał i jakoś nie byłam przekonana, czy po porodzie wrócą mi chęci. Pierwsze podejście - klapa, drugie też dyskomfort, ale powolutku uczyliśmy się wszystkiego na nowo i teraz miewam chęci takie jak dawniej. 

Aurelka – jak ty to robisz ? egzamin , pogrzeb -, ślub jak to godzisz z opieka nad mała, albo masz bardzo grzeczne dziecko albo 4 ręce i 2 głowy J
Co do twarzy ja miałam w ciązy problemy – ciągłe pryszcze na brodzie – i użwyałam coś takiego CETAPHIL EMULSJA MICELARNA
Dobrze, że jeszcze mam z 2-3 miesiące czasu.

, Ale fiolet pomaga :-)
)
jak Młoda będzie się zachowywać :-)
(w przerwie jak nie podawałam w pewnym momencie, co otworzyła tylko oczy zaczynała się nadzierać... w dzień to w dzień, ale nocki prze**** były
) kolki nie, głodna nie, pampers czysty, pierdzioszki ładne, kupki bez wysiłku... Na rękach nie, na brzuszku nie... I, że co jej niby? najlepeij się uspokajała stojąc
na naszych brzuchach i obserwując albo siedząc... ale ileż można? przecież kręgosłup jej wkońcu trzaśnie)
i marudziła tacie spać nie dała
) Laura po 8 przyszła do mnie, Lena się obudziła i sobie 'gadały'
mama dosypiała do 9
z pół przymknietymi oczami
, gdzie wcześniej był ryk i nic nie pomagało :-)
WYLUZUJ
Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi i napewno Wam nie da zrobić sobie krzywdy
Spójrz na nasze posty
My tutaj się cieszymy jak nam Dziecie da dłużej pospać
A jak je tak malutko (karmisz mm? pewnie tak, bo wiesz ile zjadł :-)) to może daj mu pić a nie mleczko :-) może pić mu się chce, dlatego mniej je ;-)
Ten węzeł chłonny po lewej stronie jest powiększony ? Nam położna mówiła, żeby się tym po lewej stronei na razie nie przejmować, bo to poszczepienne jest (po szpitalnej grużlicy) ale oczywiście moge się mylić :-)