liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Sarka - Uuu...to nie najlepiej ,ale trzymam kciuki za poprawę. Może jak dostanie mm to będzie lepiej. Takie dzieciaczki to jednego tygodnia tak drugiego inaczej , zresztą sama wiesz także nie martw się na zapas.
Moja waży 4600g i mierzy 60 cm i jest na 50 centylu wagowo i wzrostowo,przez 1,5 m-ca przybrała 1,5 kg no ale jest młodsza od Twojego Malucha.
Dziewczyny ratujcie ja już nie wiem co robić z tą moją twarzą :-
frown:
chyba mam wszystkie rodzaje cery teraz , ale oczywiście jest sucha , przebarwiona i z wypryskami . Czuję się i wyglądam jakbym miała 15-lat a nie wiem jak ten stan zwalczyć. Pomóżcie...
Lecę chyba do łózka , Rozalka przed chwilą zasnęła,Adaś chwilę przed nią. Ja idę do wanny i do wyrka. Jutro mam 5-tą rocznice ślubu oczywiście nic nie kupiłam M więc chyba będę musiała jutro rano wymknąć się z domu.
Spokojnej nocki
Moja waży 4600g i mierzy 60 cm i jest na 50 centylu wagowo i wzrostowo,przez 1,5 m-ca przybrała 1,5 kg no ale jest młodsza od Twojego Malucha.
Dziewczyny ratujcie ja już nie wiem co robić z tą moją twarzą :-
chyba mam wszystkie rodzaje cery teraz , ale oczywiście jest sucha , przebarwiona i z wypryskami . Czuję się i wyglądam jakbym miała 15-lat a nie wiem jak ten stan zwalczyć. Pomóżcie...Lecę chyba do łózka , Rozalka przed chwilą zasnęła,Adaś chwilę przed nią. Ja idę do wanny i do wyrka. Jutro mam 5-tą rocznice ślubu oczywiście nic nie kupiłam M więc chyba będę musiała jutro rano wymknąć się z domu.
Spokojnej nocki

to chyba dobrze?
ale przynajmniej nasz domowy cenzor się nie obudził 

Nathani kupiłam sobie czarną ołówkową spódnice troszke przed kolano do teko bluzko-koszule niebieską i mankietami w kratke i kolnierzykiem wrzuce wam zdjęcia na g po chrzcinach przepraszam za błędy ale zmeczona jestem a jutro wyjeżdżamy do sącza z zaproszeniem dla chrzestnego na chrzciny więc przez weekend mnie nie bedzie oukie jak sie maluszek chowa? Nathani buziaczek dla Lenki i mam nadzieje że nie bedzie cie już nic bolało tak jak Basie i Betik zdrówka dziewczynki i buziaki dla naszych łobuziaczków forumowych:-)ide spac bo pewnie ksieżniczka moja wstanie niebawem jeść
to oczywiście wynikało z tego że wtedy miał dopiero miesiąc ale zawsze....
więc ze spacerku nici :-( no ale chociaż kawałe do przedszkola się przeszlismy

chyba te rane wewnętrzne się długo goją bo już 6tyg prawie minęło a rana nadal nie zagojona