reklama

Mamuski grudniowe

Sarka - Uuu...to nie najlepiej ,ale trzymam kciuki za poprawę. Może jak dostanie mm to będzie lepiej. Takie dzieciaczki to jednego tygodnia tak drugiego inaczej , zresztą sama wiesz także nie martw się na zapas.

Moja waży 4600g i mierzy 60 cm i jest na 50 centylu wagowo i wzrostowo,przez 1,5 m-ca przybrała 1,5 kg no ale jest młodsza od Twojego Malucha.

Dziewczyny ratujcie ja już nie wiem co robić z tą moją twarzą :-(:frown::sad: chyba mam wszystkie rodzaje cery teraz , ale oczywiście jest sucha , przebarwiona i z wypryskami . Czuję się i wyglądam jakbym miała 15-lat a nie wiem jak ten stan zwalczyć. Pomóżcie...

Lecę chyba do łózka , Rozalka przed chwilą zasnęła,Adaś chwilę przed nią. Ja idę do wanny i do wyrka. Jutro mam 5-tą rocznice ślubu oczywiście nic nie kupiłam M więc chyba będę musiała jutro rano wymknąć się z domu.

Spokojnej nocki

reklama
Liwuś serdeczne gratulacje z okazji okrągłej rocznicy :-) Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki :tak:

Marysia jest ciut powyżej 75 centyla wagowego i na 75 we wzroście :sorry2: to chyba dobrze?

Tak jak kiedyś przytulanki odbywały się przy jakiejś przyjaznej muzyczce, dziś zaliczyliśmy seksik przy szumie suszarki :-D ale przynajmniej nasz domowy cenzor się nie obudził :cool2:

Jutro i w niedzielę kurs, jak mi się nie chce... a Mała dziś wydoiła mnie chyba do dna, wczoraj też często ciumkała, to już czuję te kamienie jutro... :dry:

Witajcie kochane ostatnio brak mi czasu na wszystko roboty mam w domi sporo pozatym zbliżają nam sie chrzciny więc chodze po sklepach szukam czego mi brakuje w tyg pojedziemy kupowac juz produkty na ciasta któe będę piękła porządk robie na bieżąco i tk mi dni mijaja ze padnieta sie kłade...:confused: Nathani kupiłam sobie czarną ołówkową spódnice troszke przed kolano do teko bluzko-koszule niebieską i mankietami w kratke i kolnierzykiem wrzuce wam zdjęcia na g po chrzcinach przepraszam za błędy ale zmeczona jestem a jutro wyjeżdżamy do sącza z zaproszeniem dla chrzestnego na chrzciny więc przez weekend mnie nie bedzie oukie jak sie maluszek chowa? Nathani buziaczek dla Lenki i mam nadzieje że nie bedzie cie już nic bolało tak jak Basie i Betik zdrówka dziewczynki i buziaki dla naszych łobuziaczków forumowych:-)ide spac bo pewnie ksieżniczka moja wstanie niebawem jeść:sorry2: Liwuś z okazji rocznicy życze wam jeszcze długichlat spędzonych w zajemnej milości i szacunku i wielu niezapomnianych chwil które napewno są jeszcze przed wami i waszymi pociechami:-)

Ostatnia edycja:
4madlen nie wiem jak oni to sprawdzają i na jakiej podsatwie oceniają ale mi się wydawało że Wojtuś jest zbyt mocno spięty, poza tym wyginał się tak jak twój Antoś (z tego co opisałaś) a dowiedziałam się że Młody jest bardziej lejący a nie spięty:baffled: to oczywiście wynikało z tego że wtedy miał dopiero miesiąc ale zawsze....
betiks to nagroda za męki, które musiałaś znosić :-)
Aurelka trzymam kciuki
Paulina u nas ze snem to różnie ale ogólnie to Wojtek nie ma z tym problemów :-) w nocy śpi pięknie a w dzień czasem 15-20min a czasem po 3-4 godz
liwuś serdeczne życzenia z okazji już dzisiejszej rocznicy, duuuużo miłości :-)
niestety nie wiem co ci poradzić na te kłopoty z twarzą:-(

dziś od rana u nas była piękna pogoda więc postanowiłąm że zrobię Julce niespodziankę i pójdę z Młodym odebrac ją z przedszkola i na jakis spacerek, a tu porażka, kiedy wyszłam z domu zaczęło kropić:wściekła/y: więc ze spacerku nici :-( no ale chociaż kawałe do przedszkola się przeszlismy:baffled:
a wczoraj wam nie napisałam - Wojtuś wazy 5700:szok:
uciekam spać bo zasypiam przed kompem-padam na twarz:baffled:

witajcie kochane. Lenka dała mi się dziś wyspać grzeczna córeczka ;-))) wczoraj bylismy na randce z mezem i ....z Lenka hihih. dzis 90te urodziny mojego dziadka ;-)
liwus masz problemy z cera? czy tak nagle cie wysypało?z okazji 5 rocznicy ślubu wszystkiego najjjjjjjjj i cudnego dnia rocznicowego
aurelka trzymam
kasia s spory chłopak
sarka lepszego nastroju życzę;-)może nabije wagę po mm?
viev seks przy szumach czemu nie :-D

liwus masz problemy z cera? czy tak nagle cie wysypało?z okazji 5 rocznicy ślubu wszystkiego najjjjjjjjj i cudnego dnia rocznicowego

Nathani nie mam problemów , tak po porodzie się zrobiło a raczej 4 tyg po. Pamiętam że przy Starszaku to samo było tylko nie pamiętam jak to zwalczyłam :zawstydzona/y:
Kasia no facet już z tego Twojego Wojtusia
Sarka kup małemu Humana bo to bardzo tłuste mleko to zaraz nabierze masy. Ja przy starszaku kupiłam i błyskawicznie przybrał- fakt że wtedy miał ok.6 m-cy. A potem przeszłam na inne.

U nas nocka w miarę , zresztą od kiedy witaminy poszły w odstawkę jest dobrze w nocy w dzień też zresztą. Dziecko takie radosne się stało a nie permanentnie jęcząco-płacząco-marudne.
Zaraz biorę Starszaka i lecę na zakupy :)

Dziękuje dziewczynki za życzenia :-)

Witam sie i ja:-) Wczoraj pielegniarka była bardzo zadowolona ze stanu mojej ranu, wysieku prawie nic i super juz wygląda więc bez szpitala sie obejdzie. Antybiotyki w końcu zadziałały, zreszta biore je od 6 tygodni. Tylko mój żołądek na tym ucirpiał bo boli mnie ciagle i od 3 dni mam rozwolnienie, ale to nic, wazne by rana sie zagoiła:tak:
Mój syneczek daje nam pospać, jak zasypia miedzy 21-22 to potem sie budzi koło 3 na jedzonko diopiero, chyba sobie juz ustalił taki rytm a mi to pasuje:tak:
nathani 100 lat dla dziadka!!!
viv sekss przy suszarce?czemu nie:-D my o przytulankach jeszcze nie myslimy, tzn ja nie mysle bo mąż to na pewno;-)
liwus wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, życze kolejnych w miłości i wzajemnym szacunku.

A u nas przytulanki nie wychodza... przy porodzie lekko pękłam miałam założone 2 szwy, żadnego dyskomfortu ani bólu przez tą rane nie czułam, ale podczas sexu czuje jakby mnie miało rozerwać :no: chyba te rane wewnętrzne się długo goją bo już 6tyg prawie minęło a rana nadal nie zagojona :baffled:

reklama
Witam,

Sarka moja Lenka jak była na samej piersi to albo spadła z wagi albo bardzo malutko przybrała, a jak zaczęłam ją dokarmiać mm to bardzo ładnie zaczęła przybierać, i nadal tak robię, podaje najpierw pierś a później butlę, i tak dopija sobie ze 60 ml, a w nocy to z 90, bo ona więcej je w nocy niż w dzień,

Liwus serdecznie gratuluję i kolejnych okrągłych rocznic życzę, do was nam jeszcze daleko bo my dopiero niecałe półtora roku po ślubie

Wiolka23 a kiedy robicie chrzciny, bo my w przyszłą sobotę, i nie wiem jak to wszystko ogarnę, a gości będę miała około 25 i to w domu, na razie zrobiłam tylko krokiety i zamroziłam, ale teściowa kochana mi pomoże, obiecała upiec 4 ciasta, a dzisiaj ma zrobić gołąbki, mięskami to już ja się zajmę, tort się zamówi i jakoś to będzię, mała kreację już ma, dokupiłam jej tylko butki i rajtuzki, ale ja nie mam a u mnie, bo mieszkam w małym miasteczku nic się nie da kupić, więc szukam coś na al., co o tym myślicie SUKIENKA TUNIKA RĘKAW 7/8 roz 38 GREAT SHOP (2962358535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , nic specjalnego ale nie mam pomysłów, chyba że widziałyście coś fajnego na allegro? wczoraj zaliczyłam fryzjera (powiedziałam że karmię i wszystkie babki mnie przepuściły, hehe) i spowiedź

Moja mała jakiś czas temu trzymała główkę tylko na jedną stronę a teraz ślicznie obraca i trzyma na obie strony:-D
ale na buźce jej jakieś krostki powychodziły:-(, nie wiem czy lecieć z tym do położnej lub lekarza czy jeszcze nie:-(

miłego dnia dla wszystkich mamusiek i ich pociech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry