4madlen
Mateczka Anteczka :)
hej
nadrabiałam Was dwa dni i jak zabierałam się do odpisywania to Antoni załączał syrenę... a teraz już nie pamiętam co komu - wybaczcie
my byliśmy dziś u tej neurolog prywatnie... i nie zrobiła na nas dobrego wrażenia. niby badała ale za ręce ciągnęłą Antosia tak żeby usiadl i się dziwi że głowy nie dźwiga - no kurde On ma dopiero 2 miesiące!!! to chyba normalne że jeszcze sztywny nie jest... wymysliła za to że ma trochę sztywne ręce - no ale jak ona zaczęła mu majtać na lewo i prawo to On sie złościł więc się napinał i dziwić się że sztywne rączki. Ogólnie była miła ale jakoś wydała mi się średnio kompetentna, niby najlepsza w mieście a gabinet prywatny ma jak z prl (to chyba nie taka najlepsza skoro nie stać jej na lepszy, albo skąpa bardzo). Na końcu jak trzymałam Antosia w pionie to mi mówi żeby tak nie trzymać bo kręgosłup za słaby!!! i po tym już całkiem zwątpiłam w jej kompetencje
a teraz idę spać, dobrej nocy.
my byliśmy dziś u tej neurolog prywatnie... i nie zrobiła na nas dobrego wrażenia. niby badała ale za ręce ciągnęłą Antosia tak żeby usiadl i się dziwi że głowy nie dźwiga - no kurde On ma dopiero 2 miesiące!!! to chyba normalne że jeszcze sztywny nie jest... wymysliła za to że ma trochę sztywne ręce - no ale jak ona zaczęła mu majtać na lewo i prawo to On sie złościł więc się napinał i dziwić się że sztywne rączki. Ogólnie była miła ale jakoś wydała mi się średnio kompetentna, niby najlepsza w mieście a gabinet prywatny ma jak z prl (to chyba nie taka najlepsza skoro nie stać jej na lepszy, albo skąpa bardzo). Na końcu jak trzymałam Antosia w pionie to mi mówi żeby tak nie trzymać bo kręgosłup za słaby!!! i po tym już całkiem zwątpiłam w jej kompetencje
a teraz idę spać, dobrej nocy.

ale ważne zeszło :-) a testowac je będe dalej
no i że szczepimy, niestety musieliśmy skorzystać z bezpłątnego bo u K. w pracy znó szykują się zwolnienia (ostatnio 150 osób poleciało
) no a jak juz sie bierze skojarzoną to podobno trzeba kontynuować poza tym nawet nie wziełam portfela a goście byli już do nas w drodze
Jestem dziś SO HAPPY :-) Po pierwsze dlatego, że cycki mi wróciły do dawnego stanu i znów zaczynają lekko pobolewać z przepełniania się mleczkiem i cieszę się jak dziki łoś na stepie
Pierwsze słyszę
Poza tym z tego co pamiętam to neurolog musi tak badać właśnie wyciągając, czy gwałtownie opuszczając (sprawdzanie odruchów bezwarunkowych)