Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no jakiś taki jest ostatnio niespokojny, pociuka chwilkę i spi i jest nie do obudzenia, po chwili budzi się głodny i dziko ssie i się denerwuje, serio nie moge go ostatnnio odgadnąć, trzecie dziecko mam a chwilami nie wiem co robić, no dobijające to jest
jest dziki krzyk w związku z czym w ogóle mało ćwiczy a wiem że to żle śpi na brzuszku bardzo rzadko czasem tylko uda się go tak odłożyć, w nocy spi ze mną-na boczku, raz na jednym, raz na drugim.
, przyjechała Wam poóc a tymczasem mam wrażenie że zalicza niezłe wakacje
weż Ty ja popędź do roboty, bo z tego co pamiętam niedługo juz wyjeżdźa...

Corcia tez spi, dzis zbudzila sie o 6 i juz nie chciala spac.

A będę szczepić refundowanymi bo w mojej przychodni skojarzonymi nie szczepią. Zresztą nawet jeśliby szczepili to bym szczepiła refundowanymi , bo zanim zaczęłam być przeciwniczką szczepionek to przeczytała masę artykułów , wywiadów , wykładów i innych no i chyba za dużo wiem. Jeśli ewentualnie musiałabym szczepić skojarzonymi to byłoby to 5w1 .
a to chyba dlatego że przeżywało wizytę u moich rodziców. Byłyśmy w odwiedzinach bo przyjechał mój kuzyn z Bali i poszłam pokazać nowego członka rodziny. Stwierdził że Rozalka wygląda jak indonezyjskie dziecko - hehehe...jak śpi to jasne. No a że wujo z Rozalką trochę się pobawił to potem dziecię przeżywało , więc jak już zasnęło ( na brzuchu ) to spało i spało ....
aczkolwiek jeszcze nic nie jest przesądzone , zobaczymy co Rozalkowa lekarka na moją opinię nt. szczepień