Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja się nie urażam ;-) chodziło mi jak śpi albo jak zasypia, wtedy dzieci mają takie drgawki często pojękują lub nawet się lekko przebudzają. O to mi chodziło pisząc "na każde jęknięcie" teraz zapoznałam się z fazami snu i okazało się że to normalne a ja leciałam małego uspokajać i niepotrzebnie go wybudzałam
tego się na przykład z ksiązki dowiedziałam.
I mój dzień wyglądał tak że siedziałam na łózku obok kiedy on spał z paniką że zaraz się rozbudzi.
Mój się jeszcze sam nie bawił
nie mam maty dopiero muszę nabyć a i leżaczek na dniach kupuję..
No dobra synek okąpany i chyba śpi
Wiki dziś cały dzień ze smoczkiem
ale przynajmniej nie było ani jednego histerycznego napadu płaczu. Tylko jak "spał" ciągle musiałam pilnować aby mu nie wypadł i raczej nie spał głęboko.
tego się na przykład z ksiązki dowiedziałam.I mój dzień wyglądał tak że siedziałam na łózku obok kiedy on spał z paniką że zaraz się rozbudzi.
Mój się jeszcze sam nie bawił
nie mam maty dopiero muszę nabyć a i leżaczek na dniach kupuję..No dobra synek okąpany i chyba śpi
Wiki dziś cały dzień ze smoczkiem
ale przynajmniej nie było ani jednego histerycznego napadu płaczu. Tylko jak "spał" ciągle musiałam pilnować aby mu nie wypadł i raczej nie spał głęboko.

Mam jeszcze jakoś 6 dni za 2011 i 26 dni za 2012 rok
A tak to sam macierzyński bez dodatkowych 4 tygodni kończy mi się 4 maja dokładnie, tak mi wyliczyła kadrowa i tak wysłała dokumenty do zusu
ile płaciłaś za 5w1 ja chyba też się zdecyduje . My na rota nie szczepimy.dobre z tym autem
A miałam dzisiaj sprzątać, bo jutro goście, a M. wyjątkowo jutro musi iść do pracy