Hej Hej :-) My też dziś ruskie pierogi mieliśmy na obiadek i z kapustą - pyszności

Zaliczyliśmy spacerek na wieczór bo wreszcie można funkcjonować i teraz pora na neta

Dziewczyny mające już dzieciaczki czy wasze dzieci ucząc się chodzić długo zbierały się na odwagę do samodzielnych kroków? Miki jak go postawię i stanę przed nim to idzie pewnie, z kucków też sam wstanie i pójdzie ale muszę go zachęcić bo inaczej to on ręki nie puści.
Anka bardzo mi przykro. Jak czytam takie historię to Bogu dziękuję za Prokocim i wspaniałych lekarzy. Mikołaj podczas pobytu na oddziale też gronkowca złapał ale zbili to dziadajstwo na szczęscie. Przykre jest też to, że nie każdy lekarz jest lekarzem. Tulę Cię mocno i modlę się za twojego Aniołka i nienarodzone jeszcze maleństwo
Nathani to cię angina złapała? Współczuję. Kuruj się kochana, kuruj
Madlen79 trzymam kciuki za wizytkę. Na pewno wrócisz cała w skowronkach
Lenka21 ważne że masz męża i jego wsparcie. Reszta się ułoży

Co do włosów to mi leciały strasznie. Teraz troszkę mniej ale za to mam dłużej "świeże"

Odnośnie kalendarzy to w poprzedniej wychodziła dziewczynka a mam synka a teraz wychodzi chłopiec więc zobaczymy :-) Ostatnie przytulańce mieliśmy na 2-3 dni przed owu więc teoretycznie na dziewczynkę a co będzie to się okaże, byle zdrowe i do termonu :-)