Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
4madlen w wątku o opiniach kedyś już dawałam linka, ja mam taki Strona główna - Produkty - Kosmetyki dla dzieci - AQUASTOP® krem dla noworodków - Ziołolek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bułkasia tule nie zadreczaj sie napewno pomoga maluszkowi i bedzie dobrze ;-) Aurelka cacana masz ta swoja gwiazdeczke
Julita usneła niedawno i czekam jak sie przebudzi bo chce ja wykapać podałam jej wczoraj pierwszy raz kaszke malinowa troszke i zjadła ze smakiem nie bolał jej brzuszek w przyszłym tyg zrobie jej zupke i tez jej troszku podam zobacze jak na nia zareaguje Nastka jak miała 5m-cy niecałe to juz na całego wsuwała zupki deserki i drugie dania tez zaczynalismy w 3m-cu i nie bolał jej brzus a z Julita zobacze jak bedzie
poczytałam was ale produkujecie konkretnie i nie pamietam co komu odpisać
poprawie sie po weekendzie bedzie mnie wiecej Muffy-okropnie ci współczuje zycze ci zdrówka swoja droga ta anestezjolog co cie znieczulała to naprawde niewprawiona chyba jakas taka krzywde człowiekowi zrobić,tule Fiolka-okropnie twój maluszek płacze szkoda go strasznie i was bo sie meczycie z nim nie wiedzac jak mu pomóc,lekarz co wam mówil o tych jego płaczach?

Wszystko zalezy od tego o ktorej zaśnie, najdłużej ciągiem śpi około 5 i pół godziny czekam niecierpliwe aż zwiekszy się ilość przespanych godzin ciągiem bo nie powiem ale te nocne wstawanie jest troszkę wykańczające :-(
:-ja codziennie mam chwile złości na małego gdzie mam ochotę go rozszarpaća ze mnie taka głupia matka co się na maleństwo złości:-
zawstydzona/y:
a powinnam ale to zrobić z sobą bo to ja nie umiem go uspokoić.