adgama85
Fanka BB :)
witam mamuśki :-)
basia i jak sytuacja z mężem? już lepiej? co do suchej skóry, podobno dobra jest maść ochronna z witaminą A -kosztuje ok 3 zł ;-)
vivienne bardzo fajny artykuł, szkoda, że nie można przeczytać do końca :-
-p
ale to jest pięknie za oknem, a my musimy siedzieć w domu - buuu... :-( w sumie z małą już o wiele lepiej (kaszle sporadycznie) ale wolę póki co nie ryzykować, niech zupełnie wyzdrowieje
basia i jak sytuacja z mężem? już lepiej? co do suchej skóry, podobno dobra jest maść ochronna z witaminą A -kosztuje ok 3 zł ;-)
vivienne bardzo fajny artykuł, szkoda, że nie można przeczytać do końca :-
ale to jest pięknie za oknem, a my musimy siedzieć w domu - buuu... :-( w sumie z małą już o wiele lepiej (kaszle sporadycznie) ale wolę póki co nie ryzykować, niech zupełnie wyzdrowieje

no chyba że miałaby cyca w buzi ale to żadne rozwiązanie.
zresztą kto powiedział ze ja postępuję tak jak ona pisze.
co jest u niej rzadkoscia bo ma takie dni kiedy w ciagu dnia spi tylko 2 godziny
uszów niestety wczoraj nie przekłułysmy bo babka sprzatneła nam ostarnia pare kolczyków sprzad nosa a przedstawiciel z nowymi nie dojechał jutro idziemy na bank juz z kolczykami wrócimy;-)wczoraj bylismy z Nastka do kontroli w szpitalu ppół dnia nas zeszło Julita była dziecmi zachwycona głowa tylko dookola kreciła
czasem nad ranem z nami spi jak jestem zaspana i nie chce mi sie wstawac jej odłozyc a sama sie wieczorem na łózeczko przestawiła bo wczesniej z nami spała,ogólnie jest dzieckiem aniołkiem mało kiedy płacze jest bardzo radosna i spokojna,zaraz ide piec szarlotke
Basia mam nadzieje ze dzis sie wyspicie