Witajcie mamusie!
Aniu trzymam kciuki, zeby szczepienie bylo ok i mala malutko plakala.
Co do prasowania ja tez nie lubie, ale czasem jak mi z pralki wychodza ubrania pogniecione to wolaja o prasowanie i czasem prasuje. W sumie Matiemu juz nie musze bo zalozylam kilka razy nieprasowane i nic mu nie bylo, ale takie wygniecione ubranka brzydko wygladaja:-)
ja jeszcze w lozeczku leze, Mati w lozeczku z karuzelka rozmawia, Maja tez przebudzila sie i spiewa sobie u siebie w pokoju, maz spi..;-)
Pogoda ladna wiec wyciagne rodzinke na spacer, my jak chodzimy to biore Maje na pieszo bez wozka i jak tak godzine pospaceruje to ma potem piekne spanie w dzien.
Mati tez ladnie noc przesypia, dzis obudzil sie dwa razy, ale dlatego, ze my szlismy pozno spac i chyba za glosno bylismy. Bo normalnie budzil sie kolo 3 a wczoraj o 23:40 i 4:15
Aniu trzymam kciuki, zeby szczepienie bylo ok i mala malutko plakala.
Co do prasowania ja tez nie lubie, ale czasem jak mi z pralki wychodza ubrania pogniecione to wolaja o prasowanie i czasem prasuje. W sumie Matiemu juz nie musze bo zalozylam kilka razy nieprasowane i nic mu nie bylo, ale takie wygniecione ubranka brzydko wygladaja:-)
ja jeszcze w lozeczku leze, Mati w lozeczku z karuzelka rozmawia, Maja tez przebudzila sie i spiewa sobie u siebie w pokoju, maz spi..;-)
Pogoda ladna wiec wyciagne rodzinke na spacer, my jak chodzimy to biore Maje na pieszo bez wozka i jak tak godzine pospaceruje to ma potem piekne spanie w dzien.
Mati tez ladnie noc przesypia, dzis obudzil sie dwa razy, ale dlatego, ze my szlismy pozno spac i chyba za glosno bylismy. Bo normalnie budzil sie kolo 3 a wczoraj o 23:40 i 4:15
Ja też wstałam z mega katarem nie czuje smkau nieczego co jem boli mnei gardło od 3 tyg ale juz mi przechodziło a tuz nowu coś masakra.Po południu jedziemy do przychodni mam nadzieje ze ten kaszle nie jest oznacza czegoś poważnego tylko od kataru... Clodi ja lubie prać wieszać pranie sprzątać gotowac najbardziej lubie jednak prace w ogródku wycisza mnie to kocham kwiatki wiec teraz trafia mnie już ze nie nie moge jeszcze czegoś posadzić bo mam śnieg w ogrodzie
prasować lubie mniej ale prasuje bo kto to zamnie zrobi
Ania powodzenia na szczepieniu my sie dalej nie zaczszepimy bo narazie mega katar Nathani dodzwoniłas sie w końcu? kiedy do pracy wracasz? Basia miłego spacerku Aurelka współczuje przepisywania ale co zrobić jak trzeba to trzeba:-) Ja wam sie nie pochwaliłam wczoraj w zdrapce z totolotka za 2zł wygrałam 50zł

i tak do 5. Bo jak się mała przebudziła to z ulgą wzięłam ją do siebie, jednak nie ma to jak co-sleeping 

)
Ja już wytrzymać nie mogę.