Fiolka_130
Fanka BB :)
Clodi mój niestety smoczka nie chce 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A rączki takie gołe zostawiacie? ja to bym najchętniej małego całego owinęła bo mi się wydaje że wtedy ma milutko![]()
idę zobaczeć co zostało z zabawek wyprałam w pralce![]()
Aurelka - u nas moczymy uszy całe kompletnie i się tym nie przejmujemy- tak zarządził tatuś!! po kąpieli wycieram uszy z zewnątrz i tyle - jedynie co trzymamy go w czapce przez jakieś 1, 5 godziny.
my własnie wrócili od lekarzamały generalnie jest zdrowy ma tylko katar .
mam pytanko do mam walczących z katarem wczesiej co robiłyscie ?
kobieta zaproponowała zakupić nam coś do inhalacji - jakiś inhalartor i robić inhalacje z soli fizjologicznej - ktoś coś robił takiego ?

Położyłam się koło 22.30 no i jedzonko o 1.30 (akurat jak M. do pracy wychodził) a potem o 6 i kooniec spania! 
Zaraz poprasuje póki śpi i może uda mi się zeszyty przepisać. Niedługo egzaminy, a ja puste zeszyty prawie mam, ech. 
Clodi mój niestety smoczka nie chce![]()
Jedynie czasem jak jej namocze w słodkiej herbacie, soku czy coś to sobie pociumcia. Ale to bardziej, żeby ją uspokoić i nie trwa to dłużej niż 2 minuty. 
Dziewczyny prasowanie sprawia mi przyjemność, nie wiem z czego to wynika, z resztą pranie ubrań, wieszanie ich na wietrze takich świeżych, uwielbiam to robić, no i jeszcze odkurzać lubie, lubie patrzeć jak wciąga śmieci
. Jestem pedantką i może to dlatego.