reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Aurelka a co masz w planach kupić?

Buty sobie i M. :-p

Zapas mleka, chusteczek nawilżanych i pampersów dla Zuzi. :-D
farbę do włosów dla siebie, kilka prześcieradełek na przewijak, może jakąś pościel do łóżeczka dla małej. :-p
I pewnie wiele, wiele niezaplanowanych rzeczy bo ja tak mam, że jak wejdę do sklepu to kupuję wszystko. :-p

Aurelka olala, to owocnych zakupów, to pochwal się później

Moja Lenka rozpracowuje jeden kartonik mleka Bebiko 350g równo w 2 dni, czyli w miesiącu 15, kartonik kosztuje 15 zł więc samo mleko kosztuje nas 225 zł, (a jak ktoś krmi droższym mlekiem to już nie wspomnę) a gdzie pampersy, husteczki itd. itp., mamusie które karmicie cycem karmcie jak najdłużej to się opłaca:shocked2::-)

Ostatnia edycja:
Aurelka opłaca się jeszcze kupowac prześcieradełka na przewijak, wydaje mi się że jeszcze troche i przestaniemy z niego korzystać, przynjamniej ja bo mój maluch już długii i niedługo nie bedzie sie mieścił :-)

Moja Lenka rozpracowuje jeden kartonik mleka Bebiko 350g równo w 2 dni, czyli w miesiącu 15, kartonik kosztuje 15 zł więc samo mleko kosztuje nas 225 zł, (a jak ktoś krmi droższym mlekiem to już nie wspomnę) a gdzie pampersy, husteczki itd. itp., mamusie które karmicie cycem karmcie jak najdłużej to się opłaca:shocked2::-)
:szok: o kurcze. nieźle.
Ja na przewijak daje maty takie higieniczne

A ja często przewijam małą gdzie popadnie, u nas na łóżku na kanapie, i na przewijaku, ale już jej nóżki trochę wystają, ale lubi leżeć na przewijaku, i też używam mat do przewijania,
Kupiłam torbę do spacerówki, TORBA TORBY DO WÓZKA 34 WZORY PRODUCENT (3092570071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., wzór 16, bo taki mi najlepiej pasuje
Lenka śpi od 9.40, ja się nudzę, już wszystko porobiłam, już trzeci dzień z kolei tak mi sypia z rana:-D, to nagroda za te poranne wstawanie

Patrzcie jakie sprytne http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-kocyk-polarowy-bawelna-i3085283237.html

Ostatnia edycja:
eni to fajnie masz, nie pamięam, kiedy Marysia przespała ak długo w ciągu dnia...

Mojej też już girki z "przewijaka" wystają... czasem przewijam gdzie indziej ale zawsze na podkładzie, bo Maryś robi niespodzianki ;-)

Marysiowe łóżeczko już w drodze :-)

Ja do pracy jade. Postaram się was poczytać ale brak czasu trochę. Jak jestem w domu to chcę jak najwięcej uwagi poświęcić małemu. Grzeczny jest kochany. Łapie już lanie zabawki w rączki. Nie wiem co u was. Postaram się nadrobić. Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry