witajcie dziewczyny

Wojtek troche podsypia wiec mam chwile na bb i w ogole dla siebie a jakos slaby dzien dzis mam, srodek cyklu, brzuch pobolewa;/wrrr
liwus- no tak, sukienka to sukienka, latwiej jest, jak nie dluga to krotka a i tak nikt nie zalapie

wy trzy m-ce a my cztery, ale czas leci, u nas sniegu po kostki;/
aurelka- dzieki

cierpliwosc juz na wykonczeniu ale i remontu koniec, wczoraj byl facio od cyklinowania parkietu, maz wczoraj polozyl pierwsza warstwe lakieru, jeszcze dwie i mozna mieszkac

widze ze wasza mala tez ost wczesnie wstaje, a to 7 a to po 4

nasz Wojtek tak samo...
eni, nathani-no ja to nie szukalam wozka spacerowego bo mam, my kupilismy w zestawie z gondola i fotelikiem ale to wszystko jest na takim sporym ztelazu a ta co nam sie trafila od znajomej to taka skladana jak parasolka, dobra w podroz, mniej miesjca zajmuje

wiec mamy dwie tym sposobem, jedna podrozna a jedna miejscowa
ania789-sto lat dla corci, jutro imprezka tak?

firanka ze scoobym to tez swietny pomysl ale ja nie wiem ze nie mozesz nic znalesc, u mnie pelno takich rzeczy
4madlen-nasz maly tez zabawki przeklada z raczki do raczki a jak mu sie nie uda to warczy haha

jak samopoczucie?lepiej juz?gardlo mniej boli?:*
neska-5x120ml?i Ty sie martwisz ze za malo je?kochana.. no cos Ty.. moj tez czasem tylko tyle zje na dobe,wazne czy na wadze przybiera i zdrowow rosnie, jak tak to nie zamartwiaj sie mniej lub bardziej oprozniona butla:*
madlen79-lyzeczka juz jecie, ale fajnie

ja swojemu podaje witaminki na lyzeczce ale musze go juz uczyc bo chce juz mu zupki gotowac, a jakie ty obiadki i deserki dajesz?
dziewczyny a chrzciny byly/beda u was w domu czy w restauracjach?
aisha-wydaje mi sie ze nie zaniknie ci mleko jak nie karmisz regolarnie w nocy ale lepiej z laktatorem nie kopmbinuj bo podobno od tego szybciej zanika bo to zaburza naturalny rytm ssania;/
lolciaja to sie nie przesiadam jeszcze na spacerowke ale juz mam i taka podrozna i taka co byla razem z gondola w zestawie, jestem zaopatrzona
fiolka-dzieki

remont prawie skonczony

a czemu robicie cystografie i tsh?cos mnie ominelo?
no u nas tez sie tych badan nazbieralo

moze jdnak wybierz sie do tego neurloga? wierze ze sie w koncu uu was poprawi a malutki jst sliczny!!! pieknosc mala:*:*
neska210-lezy na pleckach podajesz mu swoje palce wskazujace lub kciuki w dlonie i sie podciaga...ja tak zaczynalam, tez nie dzwigal glowki a teraz w pozycji lezacej beczy bo chce sie podnoscic haha
aisha-moj to tak wrzeszczy jak jest zmeczony i nie moze zasnac;/, wtedynawet smok ani butla z mlekiem nie pomagaja
basiu ale ci malenstwo pospalo

elak23-to moze czas kolezankom o sobie przypomniec i powiedziec jasno ze to ze masz male dziecko nie znaczy ze nie zaslugujesz na troche relaksu i czasu tylko dla siebie
aurelka-tort jak dla mnie to najladniejszy jest jak dla dziewczynki ten drugi
elak23- hehe, dobre to o seksie z ta roznica 5 lat miedzy wami

a co do inhalacji to pamietam ze adgama inhalowala..
wiolka- zdrowka dla corci, gratuuje wygranej

powiedz mi bo mowilas ze gotujesz juz swojej malej zupki, mozesz dac mi jakies porady na pierwsze takie posilki? kaszke wdrozylam prawie miesiac temu, narobilas mi wczesniej ochoty haha i bylo ok, ale nie wiem jakich warzyw uzyc itd, jak moge to tez prosze o porady jak 4madlen
aurelka ja skoncze w sierpniu 23.. jestem juz po dwoch @ i boalo mnie wszystko lacznie z mozgiem haha, serio, nic mi sie nie polepszylo, przed porodem mialam takie bolesne i teraz tak samo;/ powiedz a jak to jest ze wy macie to podwojne becikowe? fajne zakupy
enija mam spiwor do wozka kupilam od razu jak kupowalismy wozek i to tez taki do spacerowki ale ja go wlozylam do gondoli jako okrycie i wkladam w niego wojteczka i juz go nie musze nakrywac kocykami itd, swietna sprawa
lilith sliczna córa
nathani ladna waga lenki
viv-swietne to lozeczko

adgama ja tez mialam przez moment klopot z kolanami wlasnie chyba od takiego siedzacego trybu ale zaczelam na dluzsze spacery malego brtac czasem 2x dziennie i przeszlo
cinamona, ale jak cie tak czytam to tez bym chciala powiedziec ze jade w okolice wenecji na weekend, ale super