Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lili-za fajną cene trafił ci sie wózek,najważniejsze że w bdb stanie i lekki kolor mniej istotny oby wam dłużej posłużył
Majja-a co się działo z gerberem bo nie wiem?Albo nie słyszałam?
Słyszałam jakiś czas temu akcje o bebilonie że coś do mleka dosypują zeby tego mleka absoleutnie dziecku nie podawać ale wiem tak o tyle o ile bo słyszałam jak babka w sklepie przeklinała marke bebilonu i powiedziała że nigdy wiecej dziecku tego świńtwa nie da
my pierwsza paczke kupiliśmy bebilon a później przeszliśmy na bebiko
Neska wiadomo ze słoiczki nieby 100% "naturalne" a tez chemia ale masz racje ze w sklepach teraz owoce też nie pierwsza klasa,my jabłka kupujemy od sadownika więc sa naprawde dobre niby nie ładuje chemi ale przeciez nad nim nie stoje to nie wiem przez zime przechowuje i zaopatruje sklepy ważne ze dzieciaczkowi smakuje.Nie ma jak swoje jarzynki pomidorki i owocki
Ankka wrzuce ci tu link do strony z której przepis wzięłam a ty kochana jak mozesz to sobie skopiuj:-)buziaczek dla małej moze podaj jej wyropek przeciwbólowy albo czopek?
Basia wiadomo ze kazda z ans podaje dziecku to do czego ma dostęp 

ja staram sie gotowac sama małej bo często w słoiczkach nie ma tylko tego co pisze dużymi literami sa domieszki różnych innych rzeczy. Ankka-przepraszam cie moja skleroza link do ciasta
Bounty - Przepisy kulinarne - Sprawdzone i smaczne. Uciekam spać bo oczy mi sie zamykają a jutro trzeba wstać obiad gotować znowu dobranoc wszystkim Buziaki
A co do synka, tez zaczniemy ze sloiczkami, ale mam nadzieje, ze on bedzie mniej alergiczny niz cora, skazy nie ma, wiec szybko bedzie jadl domowe obiadki