Aurelka niezla z niej kombinatorka
A nie masz ochraniacza na lozeczko? Nasz malu jeszcze sie tak nie kreci w lozeczku, ale za to musialam go przebierac kolo 3 bo maz go wczoraj kapal i zalozyl mu same spiochy na pampka bez body, tzn pajacyka, ale one troche glupio uszyte ze cala szyje,dekolt i ramionko mial gole jak sie ruszal w lozeczku, no i przez to chlodny byl.
Noc niezla, nie dalam mu tyle spac w dzien to ladnie spal w nocy, teraz spiewa do karuzelki. Jaki on jest slodki z tym spiewem
nie pamietam, zeby cora tak robila,ale oni sie z rana fajnie porozumiewaja, Mati spiewa a ona z drugiego pokoju tez po swojemu nawija. Czekam az zacznie wreszcie mowic ta moja krolewna...czasami mamy wrazenie ze ona wie jak cos powiedziec tylko sie wstydzi
jak mowie powiedz mama to ona spuszcza glowe i sie usmiecha...w koncu powie mam nadzieje..;-)
A nie masz ochraniacza na lozeczko? Nasz malu jeszcze sie tak nie kreci w lozeczku, ale za to musialam go przebierac kolo 3 bo maz go wczoraj kapal i zalozyl mu same spiochy na pampka bez body, tzn pajacyka, ale one troche glupio uszyte ze cala szyje,dekolt i ramionko mial gole jak sie ruszal w lozeczku, no i przez to chlodny byl.Noc niezla, nie dalam mu tyle spac w dzien to ladnie spal w nocy, teraz spiewa do karuzelki. Jaki on jest slodki z tym spiewem
nie pamietam, zeby cora tak robila,ale oni sie z rana fajnie porozumiewaja, Mati spiewa a ona z drugiego pokoju tez po swojemu nawija. Czekam az zacznie wreszcie mowic ta moja krolewna...czasami mamy wrazenie ze ona wie jak cos powiedziec tylko sie wstydzi
jak mowie powiedz mama to ona spuszcza glowe i sie usmiecha...w koncu powie mam nadzieje..;-)
A jak już ją kładę to najzwyczajniej w świecie zapominam poprawić ten ochraniacz. Ale teraz mam nauczkę, że muszę o tym pamiętać.

marzyłam żeby tam mieszkać i nawet mieszkałam przez miesiac luty 2010 ale niestety nie znaleźliśmy pracy z m i wróciliśmy na swoje śmieci. studiowałam w krk, powiedziałam sobie: albo sie dostane do krakowa albo wezme łopatę i pójdę rowy kopać 
przynajmniej mała tak nie ma.Dzwoniłam dzis do nas do dentysty na nfz termin na czerwiec
a PRYWATRNIE NA MAJ
Co do krk to mieszkam niecałe 30 km od niego i lubie tam jeździć ale nie chciałabym tam mieszkać nie przyzwyczaiłabym sie chyba mieszkać w mieście