eni - jeżeli mala nie ma gorączki i jest wesola i chce się bawić to nie koniecznie - chyba, że dla swojego spokoju . My byliśmy u lekarza i przepisał witamikę c i kazał odciągać nos i robić inhalację jak mamusi się chce. jedynie co to sprawdził czy gardło, uszy i oskrzela czyste ale i tak jak katarek przejdzie to trzeba iśc ponownie na sprawdzenie
Nam katarek nie przechodzi już od przeszło tygodnia - obojechcemy juz wyjść
andzia - mojemu też zostaje lekko z tyłu , co zostało zaakwalifikowane jako niestabilna pozycja głowy w stosunku do wieku i mamy własnie ćwiczyć - leżenie na brzuszku, aby podniósł glówkę nalezy mu pokazywać w górze zabawki
basia - niezły nerwus z twojej małej, ja kiedyś podobno w wieku 2 lat ptłukłam mojej mamie wszytskie szklanki
Nam katarek nie przechodzi już od przeszło tygodnia - obojechcemy juz wyjść
andzia - mojemu też zostaje lekko z tyłu , co zostało zaakwalifikowane jako niestabilna pozycja głowy w stosunku do wieku i mamy własnie ćwiczyć - leżenie na brzuszku, aby podniósł glówkę nalezy mu pokazywać w górze zabawki
basia - niezły nerwus z twojej małej, ja kiedyś podobno w wieku 2 lat ptłukłam mojej mamie wszytskie szklanki

Ja w krakowie bym mieszkac nie umiała ciesze sie ze moge wyjść z dziećmi przed odm w lecie czy isć na spcer w ciszy od samochodów korków Eni zrób bo nie jakieś pracochłonne a dobre
Basia kochana Majeczke ale takie sa dzieci uczy wiec jeszcze póki co trzeba sie jej przyglądać żeby niechcący czegoś niezrobiła
poszukam wam zaraz przepisu według którego ja robiłam kurczaka z tymiankiem w piekarniku wyszedł pyszny i bosko pachniał,albo ja lubie chab ze sliwka
tu jest przepis na tego kurczaka tylko ja go odrazu nacierałam faszerowałam i do piekarnika nie trzymałam w lodówce,jesli kto ma czas to pewnie ze mozna przejdzie bardziej aromatem ziół
niby się uśmiechał cały dzień ale rano był taki spokojniutki jak nie On... kichał co kilka minut, oczka mu łzawiły i nie wyglądał za dobrze, ale uśmiech do mamusi posyłał