Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

osłuchowo czysto więc nic nam nie kazała robić. Psikam wodą morską, ładnie toto rozpuszcza i zaś "katarkiem" działam, schodzi dużo ale dalej furczy... postaram się na dniach o wizytę u naszej cioci pediatry, może się uda i coś poradzi więcej. 
Elak mieszkam niedaleko mam znajomą w wieliczce więć jak coś usłysze to będę pamiętała że to o tobie
pewnie będzie cieżko ale mam nadzieje że jakoś sobie ułożysz relacje z teściem;-)katarem sie nie przejmuj bo my z julitą katar mamy od 3 tyg i leki sa obojętne inhalacje narazie przerwałam bo cały czas tez ich sie robić nie powinno i czekam na poprawe pogody bo nasz lekarz mówi ze dopóki będzie zimna i mokra pogoda to dzieciaki będą zakatarzone,zdrówka:-) Joasiu witaj jak miło że zajrzałaś
buziak dla Sofie. Ja mam nadal gości wiec mało mnie jest cały dzień cos robie jak mam czas tak np jak teraz o północy prawie to zaglądam do was