Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja włączam odkurzacz, sadzam go na leżaczku i tnę pazury 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

parę razy dostała w oko 

i z jednego psika czasem i połowa do nosa nie trafia... a pazurki muszę obciąć już tej mojej gwieździe, a nie bardzo mam jak, bo co zaśnie to jakoś się do rączek dostać nie mogę. Może w nocy mi się uda, jak już ją do siebie wezmę, bo póki co śpi w łóżeczku.
jak siedzi spokojnie
ja mam dryg do takich rzeczy manualnych;-)
więc nie widzę problemu w pazurkach Wikusia
trzymam pojedyńczo mocno paluszki i szybko idzie.
mam ten sam kłopot.
tylko lekki wiaterek był ale na szczęście nie cały czas lepiej tak niż jak śnieg sypie
my od 3 tyg walczymy z katarem mała charczy i bardziej brzydko ją kaszle ale w zeszłym tyg jak byłam z nią w przychodni to osłuchowo czyściutko katar ściągam "katarkiem" kilkanaście razy dziennie przed każdym sciąganiem aplikuje wode morską której nie cierpi bo widocznie pod dużym cisnieniem jej sie wpsikuje aż oczka biedna przymyka
ale ten cholerny katar schodzić nie chce w tym tyg tez chyba pójde z nią do przychodni niby wiem że jest z nią w porządku ale martwi mnie ten kaszel i ten katar tak długo
Elak powodzenia w przeprowadzce i zdrówka dla synka
Fiolka super patent ja Julicie obcinam paznokcie jak nie śpi sadzam ją na kolanach i obcinam
Liwuś czekam na relacje po basenie;-) Kruszonka ja tez sie zaczne brac za porządki wiosenne bo kurcze wczesnie ani widac wiosny nie było ani chęci ale teraz bardziej sie bedzie chciało pozatym juz niedługo będę jarzynki siać kwiatki sadzić czekam na to z utęsknieniem
teraz jeszcze oglądam perfekcyjną panią domu jak wszyscy śpią i do spania:-)