hej
ja tylko na chwilkę , bośmy zarobieni - kończymy remont i planujemy przeprowadzkę. myślałam ze dziś udusze tescia - skrobaliśmy ściany w środę - jak wychodziłam miał skończyć kwadrat 30cm na 30 cm. Oczywiście ku.. .. nie wyrobił się czasowo - przypominam ze jest bezrobotny
moj je czasami nawet czesciej niz 2 godziny - ale on jest strasznie cyckowo- przytulny i przy cycku zasypia , po czym budzi sie za 30 minut i znow do cyca bo sie nie najadl, My od 3 tygodni siedzimy jak borsuki - bo charczy, kicha, prycha i kaszle - a lekarze mówią ze zdrowy i nic nie dają - ale każą nie wychodzić jak wieje i jest wilgotno czyli caly czas
ja mam pytanie jak wy odstawiałyscie maluszków od cycka - bo juz wiem ze u nas to bedzie dramat - a ja do pracy wracam 3 czerwca, choć moze urlop jakiś jeszcze wezmę na czerwiec
a propo zabawnych sytuacji, byla u nas reorganizacja w firmie - i po wielu przejściach mam nowego szefa - okazało sie ze to mój kolega ze studiów.1 rok młodszy - wiec warto bylo kiblowac na studiach mam wiecej znajomośći - a mój mąż stwierdził , ze jakbym się uczyła to bym miała wiecej możliwości a nie znajomosći
oki padam - moje dziecko chrapie jak 50 letni facet po wyiciu gorzały