Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nastka przyjechała duchota taka na polu że nie czym oddychać
Viv miłego odpoczynku i korzystajcie na wsi:-) AsiaBp nie wiem czy najstarsza bo dziewczyny które są na wątku zamkniętym są w różnym wieku.Wiek nie ma specjalnego znaczenia dobrałyśmy się tu w różnym wieku z różnymi bagażem życiowym i świetnie się dogadujemy razem trzymamy jest to fajne ze ludzie z różnych stron świata mogą się super dogadywać dawać sobie wzajemne porady i się wspierać wirtualnie ale czasem też telefonicznie bo mamy do siebie kontakty tel
A z ludźmi jest różnie czasami się wydaje ze ktoś jest wporządku i normalny a później okazuje się że ma nas**ne w głowie wszystko wychodzi w praniu
Andzia ja już sklapel mogę powiedzieć ze mam opanowany bo trochę czasu już go robie ale killer jest mega wykańczający jak dlamnie
jak byłam na zakupach to ledwo nogami ruszałam tak mnie bolały 
co u Was?
mój diabełek był akurat aniołkiem wszystko sie udało 

kupiłam prawie taką samą spódnice tylko inny kolor jak jutro będą mi się chciały zdjęcia zgrać to wrzuce wam zdjęcia spódnicy ,Nastka dobrze przeszło jej ale od wczoraj A boli żołądek dziś była u mnie mamcia i też ją z bólu żołądka skręcało była u lekarza i mówi ze panuje jelitówka
Może nie tyle nie lubi co upały męczą moja Julita dziś na spacerze fzremała 2 razy i porządnie raz spała 2 godz i wieczorem na spacerze tez drzemała a takto to śpi raz dziennie 30 minut
a ciasto to po prostu upiekłam biszkopt jasny na to truskawki na to bita śmietana i znó truskawki i zalałam galaretką
Joanna co pół godziny to sporo teraz jak moja mała śpi całą noc to odzwyczaiłam się wstawać w nocy ale pamiętam świetnie czasy kiedy karmiłąm piersią dopiero co się położyłam ją przewinęłam po kolejnej kupie,zamknęłam oczy a tu znów trzeba wstać na karmienie:-)takto jest ale cieszmy się każda chwilą nawet niewyspania bo dzieci tak szybko rosną a takie chwile już się nie powtorzą bo nasze dzieci niedługo będą nastolatkami;-)