Hej dziewczyny J postaram się być bardziej aktywniejsza J
Ja dziś zamarzam na tarasie siedzieć i 12 stopni ale domek drewniany w lesie wiec w taką pogodę nieuniknione mam nadzieje że młody mi się nie przeziębi właśnie z babcia na spacerze w lesie wiec korzystam z neta ale domek w borach ma swój urok mały ma działkę do wybiegania do jeziora 100m no i piaskownica i basen dla niego to raj
Odnośnie zmęczenia to jakaś masakra jest przespałam cały pobyt nawet słońca dużo nie złapałam L a jutro rano po śniadanku wracamy do Bydgoszczy i na 14 na grila do znajomych więc mam nadzieje że energia wróci
Kahna dobrze nasz z mężem ! Mój mi też Panią Teresę załatwił jak już miałam duży brzuch do pomocy ale z niej zrezygnowałam jak miał z 2 miesiące bo robiła się coraz bardziej leniwa i musiałam po niej sprzątać hmmm za dobrze miała chyba. Teraz pomaga mi niania i jest fantastyczna jak mały śpi to poprasuje jego rzeczy czasem i nasze i posprząta trochę dom ile zdąży a mi to starcza bo resztę jakoś daje rade sama na razie
Joanna_Z Ja z młodym też miałam grypę i to mocną z gorączka przez 5-6 dni po 39 ale mały cały i zdrowy wiec herbata z cytryną – mleko z masłem i miodem i jest taki syrop dla kobiet w ciąży z czosnkiem i malinami – on jest specjalnie dla ciężarnych w aptece Ci powiedzą – Powodzenia i zdrowiej nam szybko
goko - Gratuluje pęcherzyka!!!!!
Basia_one - mnie muli cały czas już sobie nie radze. Zastanawiam się czy to nie sprawka tego dodatkowego progesteronu w tabletkach ??? Co o tym myślicie??
Może s uwagi na
Ciril ale też nasze przyszłe perypetie ( oby nie odpukać) założymy wątek szpitalny żeby można było monitorować co się dzieje bo też się zastanawiam co u nich &&&