reklama

Mamuski grudniowe

Kahna to masz dobrego męza jak ci załatwił babke do sprzatania :) inny by powiedzial ze ciaza to nie choroba.. i do roboty...moj tak czesto mowi, ale i tak wszystko za mnie robil jak juz mialam widoczny brzuszek, wiadomo staralam sie robic wszystko w domu oprocz rzeczy wymagajacych zginania sie czyli odkurzania i mycia łazienek :)

reklama
ojj mąż mnie rozumie:)))))) dziewczyny a prasowania mialam tyle ze do garderoby sie nie dalo wejsc kobieta prasowala 4 godz i na 2 dzien jeszcze posciel 2 godziny:/ ale taka odemie z miejscowosci wiec spoko:) co tydz bedzie przychodzila;) ahh ale chcialambym juz wrocic do swiata zywych:)

basiu moj tak by chyba nie powiedzial bo widzi jakie zwloki leza na lozku:( kazdy krok w tych upalach byl dla mnie wyczynem...

i ten posmak taki w ustach:baffled:. byle do 12 tygodnia. Cytomegalię robiłam.
kahna dobrze że przyszła Pani do Ciebie ja czekam aż się mama zlituje nad stertą

Widzę nowe "twarze" witam serdecznie...
Ja dzisiaj znowu w pracy na zastępstwie , nudy oczywiście , pacjentów teoretycznie brak.

Fiolka moja koleżanka ma córkę Florentynkę :-) Super dziewuszka , a wołają na nią Flo :happy2:
U nas będzie Rozalia a jeśli chłopak to czarna magia... a w związku z tym że w następnym roku wybywamy do UK to lepiej żeby dziecię miało imię europejskie :happy2:
Kahna zazdraszczam tej Pani sprzątającej :happy2:
Nathani ten posmak w ustach to normalka w ciąży , jedne mają inne nie:happy2:

Liwus, a gdzie chcecie zamieszkac??

Wiesz zapewne to będzie mała miejscowość , myślimy o Bury st Edmunts , ponieważ tam mamy znajomych którzy pomogą teraz memu M znaleźć pracę. Ale tak naprawdę wszystko zależy od pracy i mieszkania. Bo przeprowadzilibyśmy się jakoś za rok w lipcu więc będzie nas już 4-ka. Ale Madistone też bierzemy pod uwagę - zobaczymy jak z pracą będzie dla mego M :happy2: ( powiedz gdzie jest najbliższe lotnisko od Madistone? - trochę jeszcze się nie łapię w tym wszystkim )

Ostatnia edycja:
witam :-)
wczoraj u nas piekne slonce ,a dzisiaj w nocy i nad ranem deszcz...,a teraz jakos ciemno za oknem,wrrrr
liwus powodzenia ;-)
goko cudowne wiesci :happy2:
cril odezwij sie kochana :tak:
asiu zdrowka ;-)
cala reszte pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry