reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Milego dnia, ja wybywam mala na gimnastyke zaprowadzic, a ona potem na lekcje a ja z powrotem do lozeczka
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja się chyba będę musiala przylączyć do mamusiek, które walczą z mdlościami....;/ Zwracać nie zwracam, ale mam odruchy wymiotne... A mdli mnie jak nigdy.... Wczoraj pozwolilam sobie na kawe. Bylo ok. Dziś już kawy nie moge...;/ Czeka aż A. dopije 

emka26 to super, że serduszko bije:-) Lukaj dupka, lykaj :-)
Ja się mojego serduszka nie moge doczekać.....

emka26 to super, że serduszko bije:-) Lukaj dupka, lykaj :-)
Ja się mojego serduszka nie moge doczekać.....
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja też się witam . Jestem kolejny dzień w pracy , ale nudy tu straszne :-(
No ale jeszcze dziś i jutro i w czwartek wolne..
No ale jeszcze dziś i jutro i w czwartek wolne..
Fiolka_130
Hej.
Ja oczywiście rano wymiotowałam...
nathani to czekam z Tobą
Ania, o kurcze nie wyobrażam sobie jeść w nocy :/
bulkaasia gratulacje 8 tygodnia
Witam resztę dziewczynek :-)
Ja oczywiście rano wymiotowałam...
nathani to czekam z Tobą
Ania, o kurcze nie wyobrażam sobie jeść w nocy :/
bulkaasia gratulacje 8 tygodnia
Witam resztę dziewczynek :-)
Dziendoberek.
Mialam wczoraj gosci i nie mialam czasu zajzec wieczorem.
Mialam miec wczoraj wizyte. poszlam do lekarza a tam mi mowia ze ja przeciez wizyte mam we wtorek. Bo moj lekarz nie przyjmuje w poniedzialki. Ech cos mi sie pomieszlao, zakrecona jakas chodze :/
No nic. musze dzisiaj przetrwac do tej 19.30. Oby czas szybko minal. Bardzo chce zobaczyc bijace serduszko
Zycze wszystkim milego dnia
Mialam wczoraj gosci i nie mialam czasu zajzec wieczorem.
Mialam miec wczoraj wizyte. poszlam do lekarza a tam mi mowia ze ja przeciez wizyte mam we wtorek. Bo moj lekarz nie przyjmuje w poniedzialki. Ech cos mi sie pomieszlao, zakrecona jakas chodze :/
No nic. musze dzisiaj przetrwac do tej 19.30. Oby czas szybko minal. Bardzo chce zobaczyc bijace serduszko
Zycze wszystkim milego dnia
lenka21*
2+3 = MY
Witam nową Mamę
Anka super wieści gratulację
Sarka dobrze że plamienie ustało
Majja ja też chodzę prywatnie bo wtedy lekarz godzinowo dostosuje się do mnie mój bierze 120zł za wizytę
Nathani współczyję Ci kochana i życzę żeby było lepiej
Anka super wieści gratulację

Sarka dobrze że plamienie ustało
Majja ja też chodzę prywatnie bo wtedy lekarz godzinowo dostosuje się do mnie mój bierze 120zł za wizytę
Nathani współczyję Ci kochana i życzę żeby było lepiej
Joanna_Z
Ja mialam jedna nic gdy obudzilam sie glodna ale przetrwalam od tamtej pory nie zdarzylo sie to wiecej.
Koncze sniadanko I herbatke. Bedzie trzeba zebrac sie do sprzatania. Eh tylko sil brak jeszcze.
Koncze sniadanko I herbatke. Bedzie trzeba zebrac sie do sprzatania. Eh tylko sil brak jeszcze.
reklama
witam serdecznie kobietki!
od pewnego czasu was obserwuję i w końcu postanowiłam dołączyć
pisałam już tutaj na forum na Sierpień 2012, ale niestety
poroniłam, stwierdzono na drugiej wizycie obumarłą ciąże, serduszko nie biło i dziecko nie rozwijało się. Cała sprawa zakończyła się 28.01 (dokładnie w moje urodziny). Ale postanowiłam się nie poddawać.Chęć posiadania dziecka jest silniejsza niż wszystkie moje smutki. Zaczęliśmy się starać jakieś 1,5 miesiąca po tym wydarzeniu i nasz Aniołek wysłał nam braciszka lub siostryczkę.Jestem znowu w ciąży i cieszę się ogromnie. Teraz nie pozwole odejść mojej kropeczce :-) wszystko musi być dobrze. 14.Maja mam pierwszą wizytę,troszke późno,ale sama tak chciałam. termin 30 grudzień.
od pewnego czasu was obserwuję i w końcu postanowiłam dołączyć
pisałam już tutaj na forum na Sierpień 2012, ale niestety