reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

mniam mniam, ale mi sie nie chce robic...tzn gdyby moj ukochany zrobil mi ciasto na pierogi, to moglabym je polepić, hmmm chyba go o to poprosze wkoncu jest kucharzem....

reklama
Muffy witaj i 3mam kciuki aby tym razem wszystko bylo dobrze.

Ja dzisiaj caly dzien nie wiem co ze soba zrobic. Na niczym nie moge sie skupic. Czekam jak wariatka na 19.30 - na wizyte!
Ciesze sie ale i jestem pelna obaw. Jeszcze niecale 4 godziny niepewnosci.

Dasz rade :) kurde ja to dopiero bede miala wizyte u gp w poniedzialek, a usg ze szpitala jak dobrze pojdzie to w czerwcu, choc chyba pojde prywatnie...wydam te 80e zeby zobaczyc bobaska, bo mam nadzieje ze on tam jest skoro mi sie okres spoznia i 2 testy wyszly pozytywne....

cinamona potem daj znać. a mnie szok ogarnął zdzwoniłam sobie do ginka zarejestrować się na czwartek a pani mi mówi że nie ma miejsc:szok:
mówię do niej że w ciąży na zwolnieniu no to mnie wpisała jako ostatnią na 21:szok: ale dobrze że w ogóle, mam nadzieję że się nie wysłucham od dr. że na ostatnia chwilę. nie miałam pojęcia że taki ma ścisk:sorry2:

Witajcie, nareszcie po pracy. Obiadek się robi a ja na chwilkę do Was. jak zwykle mam kilka stron do nadrobienia ale udało się:-)
Cinamona czekam na wieści o bijącym serduszku!!!
Aga195 gratuluję i trzymam mocno kciuki. Tym razem na pewno się uda:tak:
4madlen daj znać jak było i jestem z Tobą.
anno36 mamy termin taki sam i ciekawe czy urodzimy w tym dniu;-). Data jest po prostu rewelka.
sarka wczoraj miałam 7tydz i 6 dni a dzisiaj zaczęłam 8 tydz a nie 9t:no:
muffy witam Cię kochana i serdecznie gratulację. Będzie dobrze tylko musisz w to uwierzyc i sie nie zamartwiać.

Grrr.... uciekaja mi posty...
Witam nowa mame:-) Trzymam kciuki, bedzie dobrze. Cinqmona dasz rade, jeszcze troche:-):-)
Liwus, ja nie chce straszyc:-) Wiem, ze kazda kobieta inna, kazda ciaza inna. Ale ja po pierwszym poronieniu bylam u lekarza juz w 5-tym tygodniu. I szukalam, zeby mnie szybko przyjeli. Bo nigdy nie wiadomo czemu wczesniej tak sie stalo. A, ze ja nie wiem czy Laura z nami jest bo noe jest chlopcem, czy dlategp, ze tabletki pomogly, to teraz tez szybko poszlam do innego po tabletki. :-):-)

hejo:) wrocilam i jestem pelna optymizmu - wreszcie:) wszystko w porzadku, Malenstwo ma cale 5cm i juz duzo kica:) przeziernosc zrobil ale wstepna bo za malutkie jeszcze ale ide 17 maja na szybkie usg. Dzis powiedzial ze juz widzi ze bedzie wszystko ok wiec tak naprawde to 17 bedzie po to zebym ja lepiej widziala i byla spokojniejsza.... Poza tym jestem P R Z E S Z C Z E Ś L I W A i rozpiera mnie energia :) M. Byl ze mna ale stwierdzil ze przeciez jest facetem i nie wiele widzial na tym monitorze tylko ogolny zarys :):):)

Nathani co do smartfonow to moj maz jest w tym specjalista bo zmienia telefony jak rekawiczki :) dobrze ze telefony a nie żony:) i on zaczynal od htc hd2 był zadowolony ale zmienil na samsunga galaxy s był zadowolony jeszcze bardziej, pozniej mial iphona 4 ale ze ma za duze paluchy to mu pisanie sms nie szlo i ja odziedziczylam w spadku. Po iphonie ma samsunga galaxy s2 byl zachwycony do wczoraj bo zaczal mu sie wieszac i jako sluzbowy ma nokie lumie 700 i tez mu sie popdoba glownie przez to ze jest na windowsie a nie na androidzie. Ta nokia nie powinna byc bardzo droga bo juz wyszedl tez nowszy model. Samsungi sa na androidzie to tez trzeba lubiec ale generalnie ten poza iphonem wydaje mi sie najlepszy... Jedyny minus dla mnie ( dla niektorych to zaleta) wszystkie te modele sa dosc duze i w kieszonke damskich spodni raczej sie nie zmieszcza no chyba ze tak nokia lumia 700 - ona jest w miare mala:)

reklama
Do góry