reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

dziewczyny,ależ wy dużo produkujecie hehehe.
Dziękuję za miłe przyjęcie, mam nadzieję że tym razem zostanę na forum aż do grudnia i dłużej...
Kiss125 lepiej skontaktuj się z lekarzem,to nie są żarty,każde krwawienie może nieść za sobą ryzyko,czego oczywiście ci nie życzę,ale sprawdź to!!

reklama
Cinamona super wieści :-)
Kiss ja bym się do lekarza wybrała zawsze dla świętego spokoju. Bo inaczej cały czas będziesz kombinować czy coś się jednak dzieje czy nie.

A ja się witam po wizycie. Wszystko trzyma jak należy, mam skierowanie na mnóóóóstwo badań, karta ciąży "się zakłada". Nawet mi na hiv dali, myślałam że w naszym kraju to tylko marzenia.
Miłego dnia :-)

Wiatam wszystkie "stare" i nowe mamusie.... ja dzisiaj mam jakąś masakrę.... mega mdłości, zawroty głowy i ból brzucha.... dzieci wydelegowałam do szkoły, P. do pracy i do 12 leżałam w łóżku.... później zmusiłam się do zrobienia obiadu bo za godzinę dzieciaki ze szkoły wracają....a P. mnie jeszcze opier..... , że po co robiłam jak źle się czuję by im pizzę kupił (ahhhh ci faceci....)..... ale moja przyjaciółka poradziła mi na mdłości zwykłą herbatkę z cukrem i cytrynką i imbirem!!! korzeń imbira obrać i zetrzeć troszkę do herbatki... odcedzić i podobno bardzo pomaga..... zobaczymy.... P. jak przywiezie chłopców ma mi kupić i przetestuję...

Trzymajcie Cię kochane...

PS. jak ja zazdroszczę już (pozytywnie oczywiście) bijących serduszek... też już chcę.... a tu trzeba czekać do 18......

A ja dziś jakiś mega przypływ energii...
Najpierw porobiłam łóżka, późnije odkurzyłam, 2 prania zrobiłam, teraz robie gołąbki, wcześniej zakupy....
Nie weim, czy się cieszyć czy co...
Bo w poprzedniej ciąży jak miałam przypływ energii z dnia na dzień to serduszko nie biło..... Ehhh
Sił brak - źle, są też nie dobrze....

teraz robie gołąbki....

Bo w poprzedniej ciąży jak miałam przypływ energii z dnia na dzień to serduszko nie biło..... Ehhh

Ale kochana mi smaka narobiłaś na te gołąbki ..ehh..jutro kupuję kapuchę i robię :-)

I przestań tak myśleć..Twoja energia to znak że Maleństwo się pięknie rozwija w Twoim brzuszku :happy:

Hejka Laseczki:-)
Wróciłam z pracy, mdłości lekkie, żadnych bóli i nie wiem czy to dobrze czy źle.
Cinamona super wieści i gratuluje bijącego serduszka. Ja to nie wiem kiedy je zobaczę bo nadal nie mam listu ze szpitala z terminem usg :no:
Ania gołąbków wieków nie jadłam,prosze i kuriera do mnie chociaż z jednym;-) i przestań gadać głupoty!!! Maluszek rośnie w twoim brzuszku i jest z nim wszyściuchno okey.
Joanna kochana - nadal sie meczysz z tym choróbskiem?

Ania789 ja tez mialam dzisiaj przyplyw energi. Duzo pozytecznych rzeczy w domu porobilam i wlasnie sobie pazurki robie :)
Nic zlego sie nie dzieje. Jestem tego przykladem, bo wczoraj wieczorem na wlasne oczy widzialam jak malutkie serduszko bilo jak dzwon :-)

Golabki to i ja zamawiam. Najlepiej na jutro na obiad

reklama
ania, napewno wszystko będzie ok. Najważniejsze pozytywne myślenie :tak: ja na jutrzejszy obiad też zaplanowałam gołębie,zakupiłam już kapustke i pieczarki,mmmmniam na samą myśl ślinka cieknie :rofl2:

Do góry