• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

dziewczyny,ależ wy dużo produkujecie hehehe.
Dziękuję za miłe przyjęcie, mam nadzieję że tym razem zostanę na forum aż do grudnia i dłużej...
Kiss125 lepiej skontaktuj się z lekarzem,to nie są żarty,każde krwawienie może nieść za sobą ryzyko,czego oczywiście ci nie życzę,ale sprawdź to!!

reklama
Cinamona super wieści :-)
Kiss ja bym się do lekarza wybrała zawsze dla świętego spokoju. Bo inaczej cały czas będziesz kombinować czy coś się jednak dzieje czy nie.

A ja się witam po wizycie. Wszystko trzyma jak należy, mam skierowanie na mnóóóóstwo badań, karta ciąży "się zakłada". Nawet mi na hiv dali, myślałam że w naszym kraju to tylko marzenia.
Miłego dnia :-)

Wiatam wszystkie "stare" i nowe mamusie.... ja dzisiaj mam jakąś masakrę.... mega mdłości, zawroty głowy i ból brzucha.... dzieci wydelegowałam do szkoły, P. do pracy i do 12 leżałam w łóżku.... później zmusiłam się do zrobienia obiadu bo za godzinę dzieciaki ze szkoły wracają....a P. mnie jeszcze opier..... , że po co robiłam jak źle się czuję by im pizzę kupił (ahhhh ci faceci....)..... ale moja przyjaciółka poradziła mi na mdłości zwykłą herbatkę z cukrem i cytrynką i imbirem!!! korzeń imbira obrać i zetrzeć troszkę do herbatki... odcedzić i podobno bardzo pomaga..... zobaczymy.... P. jak przywiezie chłopców ma mi kupić i przetestuję...

Trzymajcie Cię kochane...

PS. jak ja zazdroszczę już (pozytywnie oczywiście) bijących serduszek... też już chcę.... a tu trzeba czekać do 18......

A ja dziś jakiś mega przypływ energii...
Najpierw porobiłam łóżka, późnije odkurzyłam, 2 prania zrobiłam, teraz robie gołąbki, wcześniej zakupy....
Nie weim, czy się cieszyć czy co...
Bo w poprzedniej ciąży jak miałam przypływ energii z dnia na dzień to serduszko nie biło..... Ehhh
Sił brak - źle, są też nie dobrze....

teraz robie gołąbki....

Bo w poprzedniej ciąży jak miałam przypływ energii z dnia na dzień to serduszko nie biło..... Ehhh

Ale kochana mi smaka narobiłaś na te gołąbki ..ehh..jutro kupuję kapuchę i robię :-)

I przestań tak myśleć..Twoja energia to znak że Maleństwo się pięknie rozwija w Twoim brzuszku :happy:

Hejka Laseczki:-)
Wróciłam z pracy, mdłości lekkie, żadnych bóli i nie wiem czy to dobrze czy źle.
Cinamona super wieści i gratuluje bijącego serduszka. Ja to nie wiem kiedy je zobaczę bo nadal nie mam listu ze szpitala z terminem usg :no:
Ania gołąbków wieków nie jadłam,prosze i kuriera do mnie chociaż z jednym;-) i przestań gadać głupoty!!! Maluszek rośnie w twoim brzuszku i jest z nim wszyściuchno okey.
Joanna kochana - nadal sie meczysz z tym choróbskiem?

Ania789 ja tez mialam dzisiaj przyplyw energi. Duzo pozytecznych rzeczy w domu porobilam i wlasnie sobie pazurki robie :)
Nic zlego sie nie dzieje. Jestem tego przykladem, bo wczoraj wieczorem na wlasne oczy widzialam jak malutkie serduszko bilo jak dzwon :-)

Golabki to i ja zamawiam. Najlepiej na jutro na obiad

reklama
ania, napewno wszystko będzie ok. Najważniejsze pozytywne myślenie :tak: ja na jutrzejszy obiad też zaplanowałam gołębie,zakupiłam już kapustke i pieczarki,mmmmniam na samą myśl ślinka cieknie :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry