reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Bulkaasia dobrze ze mdlosci mniejsze a ja I owszem wciaz sie mecze
Nathani pdpoczywaj
Nathani pdpoczywaj
Basia_one
Multimama ;)
Z tego co wiem wlasnie winiogron jest owocem bardzo rozpychajacym zoladek
a sama tez zajadam sie garsciami, gdzies ogladalam kiedys program o konkursie w ameryce kto zje najwiecej hot dogow czy innych badziewi, no i wlasnie zawodnicy objadaja sie winogronami zeby powiekszyc zoladek 
Ja fizycznie dobrze sie czuje, psychicznie mam dół bo za oknem deszcz ;/ a w poniedzialek do pracy. Mam nadzieje ze wieczorem nie dopadna mnie mdlosci ani inne bole zoladka bo maz zaplanowal nalesniki.
Kurde musze isc w koncu do lekarza zobaczyc co sie tam w mojej macicy dzieje, bo jeszcze niedowierzam tej ciazy.... mam nadzieje ze wszystko jest ok....
Ja fizycznie dobrze sie czuje, psychicznie mam dół bo za oknem deszcz ;/ a w poniedzialek do pracy. Mam nadzieje ze wieczorem nie dopadna mnie mdlosci ani inne bole zoladka bo maz zaplanowal nalesniki.
Kurde musze isc w koncu do lekarza zobaczyc co sie tam w mojej macicy dzieje, bo jeszcze niedowierzam tej ciazy.... mam nadzieje ze wszystko jest ok....
A ja jeszcze tak z innej beczki: jak u Was z łóżkowymi sprawami? Ja nie mam ochoty a mój biedny mąż ehhh, cierpi swoje, rozumie mnie ale wiem, że chciałby
. Wiadomo, że są różne sposoby aby zaspokoić faceta ale akt miłosny to cos innego, wyjątkowego. Może powinnam sie jakoś nakręcić?

Basia_one
Multimama ;)
U nas narazie jest ok, ja nie mam zadnych krwawien wiec narazie korzystam, bo wiem ze pod koniec ciazy juz mi sie nie bedzie chcialo
wiem po poprzedniej. Nie zmuszaj sie jesli nie masz ochoty, najgorsze to jest wlasnie seks z "przymusu" bo wtedy nie ma sie przyjemnosci.
Niech maz cie nakreci
Niech maz cie nakreci
Joanna_Z
Bulkaasia u nas bez zmian caly czas fajnie.
Wychodzi na to, że to ze mną coś nie halo jest. Wy macie ochotę a ja nie:-(, wieczorem zasypiam jak dzidzia a rano mąż wcześnie wstaje do pracy i też nie ma jak. On stara się bardzo, masaże, pocałunki itp a ja - skała. Wcześniej było superowo-odlotowo, a jak tylko dowiedziałam się o ciąży to jakby coś się zblokowało. sama juz nie wiem, może z czasem mi to minie...
Joanna_Z
Kazda kobieta jest inna. A jesli Twoj Maz wciaz jest blisko to powinnas byc szczesliwa tydzien dwa I bedzie normalnie zobaczysz
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Dziękuje dziewczyny :-) Jesteście nieocenione:****
U nas różnie z ochotą różnie, ale też wieczorem padam jak kafka...
<kurier> z gołąbkami dla was
:-)
U nas różnie z ochotą różnie, ale też wieczorem padam jak kafka...
<kurier> z gołąbkami dla was