reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

kabeska nie zaszkodzi ja łykam 3 dziennie
noukie mi imbir też nie pomagał nic. musi samo przejść . zaczyna sie wieczór eh ciężki czas dla mnie:no:
co do przytulanka mi sie b.chce ale tez boję ...zobaczę co jutro gin powie
dziś się rozmarzyłam jak to schudnę po ciąży i jakie piękne będę miała ciało....eh

Ostatnia edycja:
reklama
Moj maz to ostatnio ma duza chrapke na mnie, zwlaszcza jak sie okazalo ze w ciazy jestem, mowil ze chyba jest ciazofilem xD tak w zartach oczywiscie. spadam na tv,pozdrawiam was.

Ankka ale to chodzi o pensje za miesiąc marzec a wtedy nie miałam l4
tylko urlop 10 dni.
A co to za kod B?

Zjadłam prawie całe opakowanie koreczków po giżycku + ser
a potem sałatka owocowa :-p

Hej, hej moje drogie :-) Przeczytałam co u was i mogę coś skrobnąć :tak:
Dzięki za pocieszenie z tymi snami bo już się bałam, że tylko mnie coś tak na strachy nocne wzięło :tak:
Fiolka u nas też się ładnie zrobiło tak koło południa i trzymało resztę dnia aż mi się humor poprawił a jak wróciłam do domku mega głoda i zobaczyłam, że moja cudna mama przygotowała placki po węgiersku to się ze szczęścia mało co nie popłakałam :-D
Cinamona gratuluję ślicznego serduszka :tak:
Bulkaasnia ja bym się chętnie z mężusiem poprzytulała problem w tym że padam jak mucha zanim on zdąży się położyć :-D A dziś uniósł się honorem za moje dąsy z wczoraj i się nie odzywa więc też nic nie będzie :-D
Zapomniałam się wam pochwalić :-p Wczoraj dostałam zaproszenie z gminy na uroczysty dzień matki :-) I mam zamiar iść :-D Cmokam i kolorowych wam życzę :tak:

Ankka ale to chodzi o pensje za miesiąc marzec a wtedy nie miałam l4
tylko urlop 10 dni.
A co to za kod B?

Zjadłam prawie całe opakowanie koreczków po giżycku + ser
a potem sałatka owocowa :-p

Kod B oznacza ciążę. I wtedy L4 jest płatne 100%
To może jutro Ci się uda wyjaśnić z tą kadrową czy księgową.
Ja spadam robić kopę. Coś mnie ostatnio na desery bierze, ale jeść ich nie mogę, bo po ostatnim zaczęło mnie mdlić...
Wielkie Żarcie - Przepis - kopa ani

O mniam placki po węgiersku :-p
Anka raczej nie wyjaśnie bo od maja mam właśnie l4 ale wydaje mi się że gin dobrze wpisała.
Po wizycie za tydzień pojadę do pracy zawieźć l4 następne to zobaczę kwitek.

Witam wszystkie mamuski,
Zrobilam tescik i wyszly dwie kreseczki z kalendarza ktory zanlazlam w internecie ze termin mam na 29 grudnia. Dzis bylam u GP i teraz musze zapisac sie do poloznej bo w miejscu gdzie mieszkam maja juz wszystko zajete. Musze jakos kombinowac zeby mnie przyjela wczesnie rano albo wieczorem bo z pracy ciezko sie zerwac.

Pozdrawiam

Witam nowe Mamy
oj z tym sexem to jakaś porażka, nie mam ochoty na nic- piersi bolą, zasypiam o 22 brr. Oby się poprawiło.
Właśnie zajadam się morelami, a w sumie łykam z zamkniętymi oczami bo mi już niedobrze od nich:wściekła/y:, a wyczaiłam, że tylko po nich mogę spokojnie rano odwiedzić toaletę:-)

reklama
Witam nową Mame:-)
Ale jestem wypompowana....
Słodkie kakao - mi kwaśne, dłodkie lody - kwaśne... Więc chyba jest OK, tak jak mówicie :-D

Ide robić łóżka i spać:-)
Miłej nocy :-)

Do góry