reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
u nas jest ok może nie tak często jak wcześniej ( to tylko przez to że zasypiam równo z dzieciakami) ale nie narzekam

Asia, u nas tez posucha.
Mój oczywiście by chciał ale ja się po prostu boję.
Powiedziałam mu już na początku że poczekamy chyba do tego 12 tyg. oczywiście nie naciska i rozumie.
No i mam zgagę :zawstydzona/y:

Fiolka to nie jestem sama, ja tez chyba podświadomie sie boję i dlatego tak trzymam męża od siebie.
Mdli coraz mocniej, a było tak dobrze no i brzycho pobolewa:-(

U nas tez roznie. Napewno rzadziej niz przed ciaza. Od kiedy jestem w ciazy nie za bardzo mam ochote ale moj N. wie jak mnie nakrecic ;-)

Ania moje golabki jeszcze do mnie leca. Mam nadzieje ze do jutrzejszego obiadu doleca :-D

Ja w pierwszej ciazy sie troche balam, a teraz jakos nie....przed ciaza to sie balam ze znow bede w ciazy i mam :-), chociaz moj mąż od samego poczatku mowil ze machnie jedno po drugim, ja sie smialam i mowilam mu ze to raczej nie da rady tak i patrzcie, sprawdzilo mu sie :laugh2:

i zaczyna sie......bleeee jak ja nie lubie jak mi tak wiruje w zoladku :crazy::eek:

A mnie zgaga męczy.
I się lekko wkurzyłam bo dostałam marną wypłatę z pracy i nie wiem czemu tak mało :wściekła/y:
co za firma już raz koleżance za mało wypłacili bo się niby pomylili
a do księgowej nie dało się dodzwonić

A jesteś Fiolka na L4? Bo jak Ci nie wpisali kodu B to masz płatne 80%.
Ja też jestem stratna na L4 jakieś 400 zł, bo normalnie mam wypłacany ekwiwalent za używanie samochodu do celów służbowych, no ale na L4 się nie należy... Tak samo jak inne dodatki, tylko goła pensja z brutta

Ja się dzisiaj mocno wkurzyłam, musiałam przeprowadzić dwie niemiłe rozmowy. Jeszcze do teraz czuję kamień w miejscu macicy. Wzięłam no-spę. Chyba dziecku nie zaszkodzi? U mnie też z przytulańcami słabo, chciałabym bardzo, ale jeszcze bardziej się boję :-(.

reklama
Hejka...

Ja juz po pracy, po obiadku nawet mi przeszedl dzis;-) no i po kapieli, skrobne do Was i lece na sofe:tak::tak::tak:

U mnie tez w sprawach przytulankowych zero:sorry: jakos sie boje:sorry::sorry::sorry: zreszta nawet ochoty nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: M to chyba naprawde innej sobie poszuka:-D:-D:-D:-D

Co do herbatki z imbirem, juz patrzec na nia nie moge, wcale mi nie pomaga:sorry::sorry::sorry::sorry:

A gdzie Ciril nic nie pisze co u niej??????

Do góry