Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lolcia-postaram sie musze tam jechać zrobić badania i nie oddychać dopóki lekarz mi nie powie jaki jest wynik usg:-( Goko-kciuki za wizyte Ciril-serdecznie gratuluje wizyty i leż i pachnij ma to służyć tobie i bąbelkowi więc odpoczywajcie;-) ktyoż miał jedszcze wizyte ale wybaczcie bo wszystkich nicków nie pamiętam jeszcze też gratuluje
Traschka-trzymamy kciuki i powodzenia na wizycie Ja dziś nie pojechałam bo musze pokserować papiery Anastazjii bo wykonuja te badania za free głównie mama po 35 rż a ja jestem młodsza więc żeby ich sie NFZ nie czepiał muszą dołączyć Nastki dokumenty że jest chora,a ja w tygodniu pożyczyłam je lekarzowi który będzie do nas do domu przyjeżdżał i potrzebował tez mieć dokumentacje bo nie myslałam ze już teraz będę tych papierów potrzebować przywiezie mi dziś więc we wtorek pojade uciekam do przedszkola podpisać nową umowe bo od września zostawiamy małą jeszcze na rok w przedszkolu bo poszła jako 5 latek milego dnia
za duzo w moim otoczeniu chorych dzieciaczkow, zeby takie filmy ogladac