Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania teraz niby kazda kobieta robi te badania genetyczne i 4d tylko ja tak bardzo bym chciala zeby drugie dziecko bylo zdrowe i szalenie sie boje nic na to nie poradzetak wiem o tym. No ja czasami funkcjonować nie mogę, tak np. jak dzisiaj rano. A nie mogę pozwolić na niefunkcjonowanie bo ktoś musi się zajmować moimi chłopakami. Dobrze przynajmniej, że już się o pracę nie muszę martwić.Fogia mi gin mówiła o tych czopkach w ostateczności jak kobieta nie może funkcjonować
bo nie ma udowodnione czy nie szkodzą, przynajmniej mi tak mówiła.
kochana tulę mocno i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że usłyszysz serduszko.IgM dodatnie
mam toxo i co ja mam teraz zrobić nawet nie wiem czy serdszko bije wizyta dopiero wieczorem
IgM dodatnie
mam toxo i co ja mam teraz zrobić nawet nie wiem czy serdszko bije wizyta dopiero wieczorem
w końcu złapałam go na schodach, ufff... okazało się, że zapomniał tzn nie przyznał się ale widziałam jego zakłpotanie... wział mnie na oddział i kazał czekać i tak siedziałam patrząc na "ciężarówki" spacerujące po wąskim korytarzu... w końcu nadeszła kolej usg i co?! nic nie mówił! a normalnie mu się gęba nie zamyka to ja skorzystałam z okazji i zaczęłam pytać o to o co nie zapytałam na ostatniej wizycie (czyli jak sobie radzic z bólem głowy, czy moge latac samolotem, czy moge ćwiczyc i poprosiłam o recepte na duphaston) w tym czasie powiedział, że "tu jest wszystko w najlepszym porządku" i koniec badania ale z tego ze sie tak zdenerwowałam nie zpaytałam o płeć dzidzi no i nie wiem... 

musze czekać do nastwizyty czyli 30 maja... No ale dobrze że dzidzia zdrowo się rozwija