reklama

Mamuski grudniowe

Madlen cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze
Miałam na 19 lekarza ale wcześniej miałam zadzwonić i się upewnić i sie okazało że dzisiaj mnie nie przyjmie bo jeszcze jest w przychodni
i dopiero jutru do południa
ile mozna czekac i myśleć

reklama
4madlen wspaniałe wieści i moje gratulację :-)
lenka co sie odwlecze to nie uciecze, będzie dobrze!
Zjadłam tego mielonego na obiad i ciągle mi się on odbija. mam wrażenie, że nie moge go przetrawić, ehh:eek:

Podczytuje Was dziewczyny ale jakiś mam brak weny na pisanie :-( W ogóle jakiś taki mam dzień smutaśny..

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:-)
Miłego wieczoru

Hej!!! Jestem po usg!!!
Dzidzi ma 2 cm, według usg to 8 tyg i 4 dni... serce bije 171/min...
I w końcu informacja dobra o tyle, źe wierm skąd krwawienie, a zła o tyle, że nie fajnie, że jest... mam wielkiego krwiaka podkosmówkowego:crazy:... że też w szpitalu 3x robili usg i go nie widzieli:no::no::no:
Mam się oszczędzać, a następna wizyta za tydzień w czwartek... NO IO POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIM OBRAZEM USG TO MNIE DO PRACY NIE PUŚCI:-(
i nadal mam odpoczywać i pachnieć...

Hej!!! Jestem po usg!!!
Dzidzi ma 2 cm, według usg to 8 tyg i 4 dni... serce bije 171/min...
I w końcu informacja dobra o tyle, źe wierm skąd krwawienie, a zła o tyle, że nie fajnie, że jest... mam wielkiego krwiaka podkosmówkowego:crazy:... że też w szpitalu 3x robili usg i go nie widzieli:no::no::no:
Mam się oszczędzać, a następna wizyta za tydzień w czwartek... NO IO POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIM OBRAZEM USG TO MNIE DO PRACY NIE PUŚCI:-(
i nadal mam odpoczywać i pachnieć...

I to najlepsze co możesz zrobić. Wiele krwiaków po prostu się wchłania i nie ma z nimi problemów. I oby tak samo było u Was. Powodzenia

Bardziej wrazliwe z was niech nie ogladaja prosze. Ja sie tylko zastanawiam gdzie jest sprawiedliwosc. Czlowiek nosi pod sercem cud a potem.....
http://www.takealookatthisfb.pl/watch_it.php?movie=40

Dobry wieczór :-)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak: I dziękuję za miłe słowa o maleństwie :tak:
Ciril ważne, że maluszek rośnie i serduszko bije. Teraz odpoczywaj ile się da i staraj myśleć pozytywnie - czas na pewno milej zleci :tak: masz nas i możesz pisać co chwilę żeby tylko czas jakoś zapełnić :tak:
Wiolka będzie dobrze :tak: Nie stresuj się tym oddziałem. Uśmiech na twarz bo tym razem będzie dobrze :tak:
4madlen to nieładnie się lekarz zachował, skoro się umówił z tobą to powinien był słowa dotrzymać. Szczęście że udało ci sięgo dorwać. A płcią się nie przejmuj - później będzie bardziej wiarygodna :tak:
Lenka zaciskam kciuki, żeby wszystko było w porządku :tak:
Mi wczoraj lekarz zrobił wykład na temat toxo. W pierwszej ciąży miałam obydwa wyniki ujemne i teraz muszę powtórzyć. Za to cytomegalie czy jak to się tam zwie już przechodziłam. Mam tylko liczne bakterie w moczu i muszę łykać lekarstwo. Później potworzyć mocz i jeżeli wyniki się nie poprawią to trzeba zrobić posiew. Zdjęcie maluszka w wątku o usg :-) Idę poczytać co tam jeszcze u was i gesslerkę oglądać. Buziam

reklama
Ciril moje gratulację, najważnieszjsze, że słyszałaś serduszko. Oszczędzaj się i odpoczywaj :-)
Joanna widziałam ten filmik wczoraj i aż mi łzy pociekły. To potwór nie matka!!! Taką to do pieca i spalić:wściekła/y:

Nadal boli mnie żołądek po tycm mielonym, chyba mi zaszkodził. Miętę sobie zrobiłam i teraz idę się położyć.
Kolorowych snów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry