4madlen
Mateczka Anteczka :)
witam sie o slonecznym poranku
dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty i gratuluje nowej mamusi
A ja dziś tonę w praniu... Wasi mężowie też sie tak brudzą?! Moj M. Nie pchodzi dwa dni w jednym ubraniu a co gorsza czasem w ciagu dnia sie przebiera.... I nie to zeby byl jakims lalusiem bo to kawał chlopa ponad 100 kg wagi ale czasami mnie przeraza
jutro idziemy na wesele do kuzynki mam nadzieje ze wytrzymam do oczepin bo teraz o 22 to juz w lożeczku leze..... Oczywiscie ta dalsza rodzinanie wie o dzidzi naszej wiec pewnie beda wypytywac czemu przytyłam:/ nie lubie takich uwag ale juz przywyklam
mam nadzieje ze troche ppotancujemy bo dawno nie bylismy na imprezie
)))
A ja dziś tonę w praniu... Wasi mężowie też sie tak brudzą?! Moj M. Nie pchodzi dwa dni w jednym ubraniu a co gorsza czasem w ciagu dnia sie przebiera.... I nie to zeby byl jakims lalusiem bo to kawał chlopa ponad 100 kg wagi ale czasami mnie przeraza

, nawet smecty nie mam, u nas na zwracanie oczywiscie nie daje sie nic dopiero po 5 dobach czopki
ale wtedy jej mówi albo smecta albo kroplówki jak sie pochorujesz wiec sama wybiera;-) mi magnez lekarz kazał łykać bo brzuch mnie bolal po cięciu cesarskim porobiły mi sie zrosty i pomaga mi na bóle podobno dobry jest też świeży korzeń imbiru żeby wąchac albo zrobić z tego napar? chciałabym jakoś doradzić i ci ulżyć i wszystkimn męczacym sie z mdłościami ale nie wiem jak mam nadzieje ze opaski przyjdą i dadzą ci ulge

Noukie-w karcie ciąży mam 13 tydzien zaczety bo tak z usg wyszło i siedze od 2 dni z reka na brzuchu bo czekam na ruchy a mam wrazenie ze odczuwałam jakies delikatne bulgotanie w brzuchu podobno przy drugim dziecku szybciej sie czuje ruchy więc czekam chce Anastazjii pokazać jest taka zafascynowana że bedzie miła rodzeństwo codzinnie mi o imionach mówi i że będzie sie opiekowała dzieckiem sloneczko moje kochane kiedys nawet mnie zapytała czy jej brat albo siostra będzie miało zdrowe nóżki Lenka-kochana może lekarz sie pomylił przecież są kobiety w ciąży z toksopazmozą i rodzą dzieci trzymaj sie kochanie może warto pójśc do innego jeszcze lekarza sprawdzić co ci powie?