Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry Tinka przytulam trzymaj sie Noukie-mam nadzieje ze dadzą ci odetchnąć migreny i mdłości. Witam nowa mame:-) ja mam córe w przedszkolu jutro rano jade na to usg genetyczne więc sie wszystkiego dowiem co i jak ide zaraz dywan z salonu na podwórko wyrzucic bo jest piekna pogoda i pasuje mi go wyprać a nie chce mi sie nic dzisiaj ja odkąd jestem w ciązy to przybyło mi ponad dwa kilo zobaczymy jak pójdzie dalej w I ciązy przytyłam 14 kilo a teraz sie okaże miłego dnia
Hej. U mnie duzo lepiej, brzuszek nie boli
jedynie mdłości ale to się przyzwyczaiłam ;-)
Mąż dziś robi schab, zamarynował wczoraj a zaraz będzie pieczenie
Ale mam dobrze :-)
A może dziewczyny zmieńcie witaminy, mnie było codziennie niedobrze, czułam się fatalnie jak nie w swoim ciele.
Niby chciało mi się wymiotować a nie mogłam i to było najgorsze.
Powiedziałam lekarzowi, zmieniliśmy witaminy i wszystko jest ok. Mdłości przeszły jak ręką odjął :-)
Kobitki czy wiecie że w II trymestrze wszelkie dolegliwości odejdą w zapomnienie. Będziecie radosne, szczęśliwe, tryskające radością i energią. Będzie to najpiękniejszy okres. Prawdziwa radość z naszego stanu. Więc głowa do góry. Jakoś damy radę.
PS nie mówię że od początku II trymestru bo to nie działa równo z kalendarzem, jak później kolki
Nietstey kilka moich koleżanek cierpiało do 6-go miesiąca włącznie, więc nie jest to regułą ale nas na pewno to nie dotyczy i za kilka tygodni będziemy piękne, wypoczęte, pełne energii, głodne i z lśniącymi włosami oraz nawilżoną skórą ))))))))