reklama

Mamuski grudniowe

nathani masz możliwość podjechac na izbę? to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Podejrzewam ze gin tez by Ci to poradził:sorry2:
Nie zostawiaj tego tak

Tinka współczuję bardzo.....:-(:-(

4madlen Tobie juz 14 tydz. leci:szok: nie masz terminu na listopad?

Mój gnom mały nie chce usnąć no...

Aaa i dzięki za rady odnośnie tych włosów. Nie poszłam do fryzjera. Wstrzymam się, są sprawy ważne i ważniejsze:tak:

reklama
Dobry wieczór :tak: Czytałam was na bieżąco ale jakoś weny nie było na pisanie :zawstydzona/y: U mnie nic ciekawego, brzuszek czasem pobolewa, cyce wielkie jak mleczarnie w dodatku tak mi brzuch wywaliło, że już chyba nie da się ukryć tej ciąży :-D Dziś spotkałam kuzynkę i mi wyjechała z hasłem "ale ci się przytyło chyba że drugie w drodze?" :-D
Witam nową mamusię i gratuluję :tak:
Tinka bardzo ci współczuję kochana, trzymaj się - przytulam :tak:
Nathani posłuchaj dziewczyn i śmigaj na IP.
Dziewczynom, które mają wizyty z położną za sobą gratuluję wspaniałych położnych - oby wasze ciąże były tak prowadzone do końca :tak:
Ania fajnie z tymi truskawkami - niech się kręci biznesik jak najlepiej :tak:
Fiolka czemu chcesz odsprzedać dzienniczek? Pytam z ciekawości bo w pierwszej ciąży za mną też chodziło ale w końcu zrezygnowałam i się zastanawiam czy ci się nie spodobał? Jak dziś samopoczucie?
Idę polookać co tam jeszcze naskrobałyście :-)

Czytam Was dziewczyny codziennie... Mdlosci i wymioty nie daja mi spokoju i codziennie w pracy po lunchu starsznie mi sie chce spac ze ledwo dotrzymuje do 17, ajkas tatalna masakra. Czekam na 12 tydzien mam nadzieje ze mi to przejdzie. Za 2 tygodnie jedziemy do Barcelony i obawiam sie ze cala Barcelone obrzygam :( Zastanawialam sie czy zrezygnowac ale szkoda mi bo pewnie drugi raz nam taka okazja sie nie zdazy.

Lolcia po prostu wpadł mi w oko inny który widziałam na żywo :sorry2:
Zapraszam cena do negocjacji :)
Ja mam dość, jak nie mdłości to potworny ból żołądka :-(
nie mogę wysiedzieć jedynie ciągle leże

Wisienka może akurat do czasu wyjazdu ci się poprawi? Tego ci życzę bo później faktycznie może być ciężko się wybrać :-)
Fiolka a nie dziękuję jest mi to zbędne :-p

Hejka...

Czytam, ze mdlosci u prawie wszystkich gora:-(:-(:-( u mnie niestety tez, tak sobie myslalam, ze im dalej w las tym beda lzejsze, nie zakladalam, ze sie pogorszyc moze:no::no::no::no:

Wisienko za dwa tygodnie moze jeszcze odpuszcza, ja wyjezdzam w ten weekend i nie wiem jak dam rade:-(:-(

Nathani jedz lepiej na izbe:sorry2::sorry2:

Wiola, Didor powodzenia jutro na wizytach, ja mam w czwartek;-)

reklama
Ania tak mi zalecił lekarz, ale moja znajoma która chodzi do innego i również jest w ciąży łyka to samo, a zlecił jej inny lekarz niż mój. Dla pewności spytam przy kolejnej wizycie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry