reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Majja-no widzisz ja w karcie ciąży mam tydzień więcej bo tak z usgwyszło i lekarz tak obliczył więc trzymam sie tych tygodni jak on mi liczył ja jutro rano jade na usg genetyczne jak myślicie jest szansa ze poznam płeć?:baffled:Bardzo bym chciała stresuje sie troche ale musi być dobrze na którego masz termin porodu Majja?Ja na 1 grudnia

Witam już po pracy:-)
Wiolka pleć powinna już być widoczna:-) Jeśli gin ma "dobre oko" i dzidzia się na Was "nie wypnie" to jest duża szansa:-)

Witam sie i ja. WSKOCZYŁ NA SUWACZKU 10TYG. :happy2:HURRA!!!
Jak wczoraj padłam po 20 tak ledwo wstałam do pracy. Nie wiem co to jest ale ciągle bym spała i spała... W pracy miałam urwanie głowy i bardzo boli mnie w krzyżu a brzucho mierzi. Dzisiaj mam zamiar poodpoczywać ale zobaczymy jak to bedzie. Pogoda jest piekna, cieplusio i az szkoda w domku siedzieć. Może mały spacerek sobie zafunduję:-)
Sowinka witam Cię wśród grudnióweczek i trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój Mluszka:tak:
tinka bardzo Ci współczuję i tulam mocno...
Ania mi brzuch tez urósł i spodnie cisna strasznie. Miałam sobie kupić ciążówki po usg pierwszym (za 3tyg) ale chyba zrobię to wcześniej ;-)
nathani ty to sie masz kochana, oby szybko Ci minęły te problemy...

Ania_789- w zeszły czwartek dzidzia była ułożona główką w dół więc może będzie widać co tam ma między nóżkami mam nadzieje ze lekarz będzie miał dobre oko zobaczymy jak to będzie jutro ja byłam z córką na spacerze po przedszkolu gorąco jak pieron dywan który wyprałam i wysechl pięknie musze go ściągnąć i do domu wtaszczyć:baffled:

Witam Was piękne :-)
U mnie już nie jest tak różowo, pojawiły się mdłości, ale głównie kiedy jestem głodna. Teraz piekę łososia, ale tak mi śmierdzi, że chyba go nie zjem :baffled:

Tinka przytulam wirtualnie. To niesprawiedliwe...

Majja nie powinnaś brać jednocześnie folika i elevitu. Elevit ma już podwójną dawkę kwasu foliowego z folika, a nawet z tym nie powinno się przesadzać. Jeśli pierwsze dziecko było chore to się zaleca podwójną dawkę kwasu foliowego, ale w pozostałych przypadkach nie.

Tina trzymaj sie, staraj sie myslec pozytywnie... Duzo sily Ci zycze...

A film "nad zycie" jest dobry takze polecam, ale ze mnie wycisnął wszystkie łzy:)
dziś miałam stracha a wlasciwie to zaczelo sie wczoraj...znowu nawiedzila mnie migrena wiec poszlam pod prysznic polewac sie woda bo to jedyne co usmierza ten ból i niestety tylko na chwile... Polozylam sie spac, na Plecach glowa bolala mnie najmniej i zakrecilo mi w nosie i kichnełam ale tak ze szarpnelo mi cale ciało a macica jak sie lezy na plecach to sie troszke napina i przy tym kichaniu myslalam ze mi ja rozerwalo... Taki okropny bol...przez noc bolalo przy przekrecaniu sie, ale rano zadzwonilam do lekarza i powiedzial ze od kichania nic mi sie nie moglo stac a nawet jesli to nic nie bedziemy w stanie zrobic... Wkurzyl mnie troche ale z dugiej strony przez caly dzien nic mi sienie dzialo wiec moze rzeczywiscie niepotrzebnie panikuje...

Ps. Ania narobila takiej ochoty na truskawki ze dzis musialam sobie kupic i ugniotłam sobie z cukrem i jogurtem pyyyycha :D

U nas cudny sloneczny dzien zaliczylam rower teraz skinczylismy obiadowego grilla pycha. Normalnie cud miod pogodowy:)
Od razu wszystkie przypadlosci mi minely cudnie

reklama
Dziewczyny wymiotowałam silnie, po wymiotach zobaczyłam na papierze świeżą krew...dzwoniłam do dr. ale nie odbiera więc napisałam sms z prośbą o kontakt. podbrzusze boli. czuję się fatalnie i jest mi zimno i niedobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry