reklama

Mamuski grudniowe

Maja powiem Ci że fajnie że macie wcześniejsze terminy wy będziecie juz po a my - te z końcówki grudnia dalej w stresie.
a cc płatne czy jak to załatwiasz? bo jak nie ma wskazań to lekarze nie robią cc. No ja sn bez znieczulenia x2 . Pewnie 3 tez będzie sn chyba że młode by się pośladkami ustawiło.

reklama
Majja lekko nie bylo,ale nie ma co do tego wracac,najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze :tak:
Bulkasia doczekasz sie ruchow,doczekasz :tak:
Asia zadalam pyt,na 'ciaza w uk',mozesz zerknac ?
dziewczyny,a myslalysnie juz o tym,czy chcecie rodzic z M.czy same ?
bo ja oba porody mialam z M.i nie wyobrazam sobie,aby teraz bylo inaczej..ale z racji,ze nie mamy tutaj rodziny..to byc moze bede musiala rodzic sama..:-(

Mój Mąż sam wpadł na to, by być ze mną, i zakładamy, że tak będzie. Chyba, że poród zacznie się z zaskoczenia i nie zdąży, czy coś ;)

Majja, ja wg OM mam 1.12 ;) wg ostatniego usg to już 14.11 :D Także nie wiem, może powinnam przenieść się w inny wątek ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goko trzymaj się kobieto, odpoczywaj i staraj się nie myśleć.

My byliśmy na jednym spotkaniu, 2 następne festyny darowaliśmy sobie ze względu na pogodę, za to niedługo przychodzi kolega do starszaka i jego tatuś więc dzieciaki będą szaleć a my pewnie jak zwykle gadać i gadać :)

Co do terminów to ja w pierwszej ciąży miałam termin na 11,09. Dzień wcześniej brat męża się żenił a mąż był swiadkiem. Modliliśmy się żebym urodziła kilka dni wcześniej lub kilka dni później. Mój tato urodził się 10,09 więc chciałam wcelować w ten termin i zrobić mu prezent. A okazało się że urodziłam 25,09 :-D Byłam wielka jak wieloryb i ledwo się już ruszałam :-D
Teraz mam termin z UsG na 26,12 taki sam termin tylko rok temu miała żona owego brata ale urodziła 13,12 :-D
A jeszcze fajny przypadek z terminami rodzenia dzieci ma moja siostra. Pierwsze dziecko urodziła w dniu urodzin naszej babci. Drugie dziecko urodziła w dniu moich urodzin. Oj takie milutkie prezenciki urodzinowe :-D:-D

Nathani cesarka jest za dodatkową opłatą tak jak zzo.

Joasia to idziemy łeb w łeb ... fajnie :-)

Madlen oby do grudnia

Mojego męża nie chcę przy porodzie, nie chce żeby patrzył na to wszystko. To postanowione.
Za dodatkową opłatą u nas jest możliwość wynajęcia sobie dodatkowej opieki położnej na czas rodzenia i takie mam plany. Ona mi pomoże najbardziej. Nie chce się wściekać dodatkowo jak mnie będzie mój facet denerwował.
A tak jak już pisałam ja jestem panikara i histeryczka , więc będzie osto :baffled::baffled::baffled:

Viviene ale duża rozbieżność :szok: ale zostań z nami, jak będziesz pierwsza opowiesz nam ze szczegółami :-)
Zresztą i tak w praniu wszystko się zmienia ... te terminy pewnie ulegną jeszcze nie jednym zmianom .:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Też tak sądzę, chyba po prostu mam duże Dziecię :D Najważniejsze, że zdrowo się rozwija. Myślę, że pod koniec listopada pewnie będę je już miała ;) Po prostu szybko rośnie, pewnie będzie pulpecik po Tatusiu... śmieję się, że będę tydzień rodzić jak w takim tempie będzie przybierać ;)
Z usg 9 maja wychodził termin 24.11, taki mi nawet odpowiada, bo 25.11 mam imieniny :)

Dziewczyny okropnie mi dzisiaj:-(:-(:-(:-(

Nathani
mialam cc bo maly byl ulozony glowka do gory, do tego maly z problemami, wiec druga tez ma byc cc, gin cos tam wspominal, ze jak tym razem bedzie wszystko ok to moze jednak sn, ale ja zdecydownie na nie:-p

Moj M tez byl przy cc teraz tez bedzie, a Quintusia sprzedamy siostrze i po przyjada;-)

Goko wszystko bedzie dobrze, musi byc, odpoczywaj ile sie da, jutro daj znac co powie gin????

Nathani w przyszlym tyg zaczynamy 12 tydz:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry