reklama

Mamuski grudniowe

Dobry wieczór :-) U mnie humorek troszkę lepszy więc to nie wina pogody tylko hormonów :-D Ciągle bym jadła ale jak zjem coś więcej to się czuję okropnie ciężko :-D
Sylvia witaj i rozgość się :tak:
Madlen79 i jak sytuacja? Mam nadzieję, że teraz już wszystko wporządku :tak:
4madlen szykują ci się ciekawe wakacje :tak:
Ja na przytulańce w sumie ochotę mam problem w tym, że padam za szybko :-D

reklama
Już myślałam ze tylko ja jestem dziwna...normalnie nie mam ochoty na brykańce z mężulkiem ...R sie wscieka ale rozumie ...chociasz mam wrazenie ze jak tak dalej pójdzie to chyba pójdzie na lewo hehehe...trza sie za siebie zabrać i nie narzekać na brak ochoty hehehe.

Dzisiaj moje dziecko ma dzien dziecka i jeszcze nie spi ...zaraz go wezme i położę ...koniec tych szaleństw hehehe czas spać :)
Jak go położę to ide przed TV na kryminalne zagadki.

Jutro o 11:20 wizyta u ginka ...mam nadzieje tez na usg.

Wpadłam tylko na chwilkę, aby podzielić się z wami moją radością :-) Z maleństwem wszystko bardzo dobrze, jutro po pracy opiszę co i jak. Jestem bardzo szczęśliwa, dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Dobranoc.

zlotko i sylviaw witajcie i rozgośćcie się:)))
No wakacje super:))) Jula jest naprawdę wspaniałą dziewczynką:)

Co do przytulańców to mam ochotę dosyć często no ale mój M się boi...

A i zapomniałam dodać ze promotorka wyznaczyła mi termin obrony na 10 lipca
:shocked2:

Ostatnia edycja:
Misia gratuluje!!!!

Sylviaw - witamy!!!

ja także zajrzałam żeby powiedzieć że na badaniu dzisiaj wszystko książkowo, 7,1 cm wszystko na miejscu, ryzyko wad praktycznie zerowe, płakałam jak bóbr, niunia spała całe usg, i jak na razie nie widac siusiaczka :)))

chciałam wstawić Wam zdjęcie ale nie mam pojecia jak

fasolina.jpgooo chyba mi sie udało :)))

Mam nadzieję ze jutro nadrobię te miliardy stron które naprodukowałyście :))
a tym czasem spaciulki!!!
to był dzień pełen ogromnych emocji, i wreszcie mogę spać spokojnie :)

Wit am sie wieczornie:-).
Tyle naplodzilyscie (przepraszam, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam :-D), ze od godziny Was nadrabiam:-).
Gratuluje udanych wizyt, oraz czucia juz Maluszkow.
Moja Mala wlasnie zasypia....

Dziekuje za gratki:-) to i tak dzieki wam:-) mmam tylko ze ogarne to:-). Prosze tylko o wyrozumialosc jak z czyms nie dam rady:-D. Raz ze czasu amalo, dwa ze nieciekawie z komorki. Male to wszystko:-P. Niexh ten remont sie konczy....
Dzis jakas szczesliwa od rana:-D non stop miele ozorem i cos zazeram:-D Smialam sie z A. Ze to stres przed jutrzejsza wizyta:-D.

Co do przytulancow to ochota jest i to z dwoch stron:-P ale nie ma jak:-(. Ja tu A. Tam...
Ale jeszcze troche :-D. Wytrzymamy;-).
Trzymam kcuki za jutrzejsze wizyty:-) i za swoja tez:-D. Z jednej srony mam stracha jak nie wiem, czy wsio ok , a z drugiej.... chce juz jurzejszy dzien:-D:-D. Ale z tego co zauwazyalam to kazda z nas tak ma:-)

Gryzon piekne zdjecie:-) i gratuluje siukakaka ( jak to mowi me dziecie:-D)
Ps. Gryzon dawaj lakier!!!:-D:-D:-D

Aha:-). Co Wy na to zeby przypiac ogolne pogaduchy, liste mam? Czy cos jeszcze przypiac?:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry