reklama

Mamuski grudniowe

4madlen to dobrze, że sprawa z Małą sie wyjasniła i ciekawe wakacje Cię czekają.
sylviaw witam Cię wśród nas, ja mieszkam w uk i wiem o czym mówisz;-)
LilithGoth, Ania powodzenia jutro i trzymam kciuki.
misia83, gryzoń wspaniałe wieści i oby tak dalej :-)
Uciekam do wyrka bo dni wolne się skończyły i jutro do pracy. Kolorowych snów...:-D

reklama
gratuluje udanych wizyt i kciuki za jutrzejsze ;-)
fiolka tez jeste, za nowym watkiem,tym ze zdjeciami
a poza tym temat ''wizyty u lekarza'' tez jest,ale widze ze tamten temat umiera,a wszystko na ogolnym :tak:
lolcia dziekuje,ze pytasz..na razie spokoj i oby tak zostalo..ale nie mam pojecia,co to dzisiaj moglo byc :no:
dobranoc ;)

Dobry wieczór! Ja tak na szybko po pracy.
Udało mi się dziś porozmawiać z Kierowniczką i bardzo się cieszę :) Pogratulowała mi i obiecała znaleźć najlepsze dla mnie rozwiązanie prawne, aby mieć świadczenia jak najdłużej.
Póki co mam długi weekend do poniedziałkowego wieczoru, a od 1 lipca do 31 sierpnia WAKACJE! :) Potem do pracy jak długo się da, szybko zleci i w grudniu będę miała swojego wytęsknionego Maluszka :)
Taki jest plan :cool2:

A póki co zbieram się do łóżeczka, coś mnie dzisiaj z lewej strony kuje, mam nadzieję, że do rana minie.

Witam nowe Mamy :happy2:

Dzień Dobry
Sylviaw witam cię serdecznie!
Gryzoń - ślicznie...

A ja miałam ciężką noc bo miałam przez pół nocy u siebie rodziców, którzy byli w drodze na lotnisko w Warszawie (samolot miał opóźnienie 4 godz a już wyjechali od siebie i za daleko było im wracać), później jakieś dziecko miało koszmary i w nocy krzyczało i mruczało, ja się wsłuchiwałam ale musiałam pójść upewnić się że to nie mój. Jak już zasnęłam usłyszałam krzyk "mamo kołdra uciekła" okazało się że stópek nie ma przykrytych czyli "kołdra uciekła"
:-D:-D ale nocka z głowy.
Dziś czeka mnie pichcenie, pakowanie się i festyn rodzinny w przedszkolu o ile pogoda dopisze.

Życzę miłego dnia

Witajcie kochane.
misia gratuluję udanej wizyty
gryzoń śliczna dzidzia duża, a lakier na pazurkach super!!!!rzuć mi to se malnę:-)
lilith i ania trzymam za wizyty:tak:
sylvia witaj wśród nas
madlen 79 jak się dziś czujesz? pojawiło się coś jeszcze?
4madlen no widzisz sprawa się wyjaśniała i nie musisz lecieć:-p
Ja po porannych wymiotach, M mnie tak wyszarpał :rofl2:że poszło.Wczoraj dół od dziś zero słodyczy.
Dziewczyny jak Wasze włosy tez się tak przetłuszczają ja już nie mam słów na swoje:crazy:

Hejka, ale u nas dzis dolujaca pogoda:no:

Spadam do pracy, dziewczyny powodzenia na wizytach;-)

Nathani moje tez sie przytluszczaja, ale wydaje mi sie ze to wina odrostow, bo jak sa to wtedy wogole sie szybciej przytluszczaja zreszta u mnie i wlosy i cera porazka jakas:sorry2:

Witam sie o poranku. Ciężko było wstawać ale jak mus to mus.
Vivienne super, że szefowa zareagowała pozytywnie
ruda-iza współczuję
Pozostałym udanych wizyt i miłego dnia, uciekam do pracy:-)

Witam z rana ja juz z kawka:) dzis pewnie znow basen a ja potem wypompowana jestem strasznie:)
Noukie raz jeszcze dziekuje za pomoc w zamieszczeniu fotek:) same widzicie brzuchol wielki wrrrr

Noukie u mnie cera tez tragedia w pierwszej ciazy tak nie mialam do tego wlosy masakra I do tego wypadaja

Dziewczyny powodzenia na wizytach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry zaglądam też na chwilke pogoda u mnie okropna dlatego ze wstawaniem miałam też masakre mam nadzieje ze od jutra będzie poprawa bo idziemy na procesje Nastka chce płatki sypać żeby tylko było cieplej i nie padało:angry: Wizytującym życze udanych wizyt miłego dnia ide poczytać co naskrobałyście.Odnośnie cery ja też nie mam rewelacjii wogóle odkąd jestem w ciąży to robie tylko to co muysze raz na czas narzuce maseczke i smaruje twarz kremami na dzień i na noc jak nie zapomne a malkijaż robie od wielkiego dzwonu:baffled:ciekawe jak wysiedze jak makijażystka będzie mnie na ślub malowała:oo:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry