reklama

Mamuski grudniowe

Ja juz tez po wizycie... serce biło maleństwo się ruszało 2 rece 2 nogi...niestety słabo było widać bo coś z monitorem było nie tak wiec ide do innego lekarza na usg genetyczne tak jak poleciła mi moja ginka ... o 14 bede dzwonic do innego lekarza i napisze Wam giedy usg.
Wizyta u mojej gin 4 lipca 3 dni przed wyjazdem do zakopca :)

reklama
kcohane gratuluje wam udanych wizyt i wynikow,oby wszystkie takie byly ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja dzisiaj troche zajeta,a potem zasnelam na kanapie..,nawet nie wiem kiedy,zaraz musze zmykac po syna do szkoly,potem obiad..moze uda mi sie wpac wieczorkiem ;-)
Aniu jesli chodzi o mnie to jestem za :tak:
milego popoludnia :-)
krew wiecej sie nie powtorzyla,a dzidziolek fika koziolki ;))

Gratuluje dziewczyny wizyt!

Ja własnie z synalkiem zjadłam zupkę pomidorową i robię makaron z truskawkami :-) mniam.... a potem idę z Młodym na rower bo młody rowerzysta nauczył się jeździć na 2 kółkach i podbija świat :-)

Lecę , odezwę się wieczorkiem :happy:

Witam sie po pracy, trochę sie dzisiaj narobiłam i podbrzusze doskwiera. Ja tez mam cerę masakra, sucha i pryszcze a do tego włosy pojedyncze czarne na brodzie i na piersiach zaczęły wyłazić. Włosy ok, bez zmian.
Miałam dzisiaj sen, że dzwoniłam do psiapsiółki z informacją, iż 6 grudnia urodziłam córeczkę o imieniu Kornelka:-) A mi się marzy synek:tak:

Wszystkim po wizytach wielkie gratulację i trzymam kciuki aby dalej tak pięknie się działo!!!
Ja mam usg 11 czerwca i położna zaczepiła mojego męża i powiedziała, żebym przyszła o 8 rano a nie na 10 jak mam w liście, bo ma wolną godzinę. Ucieszyłam sie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry