reklama

Mamuski grudniowe

Ja tez jeszcze ruchów nie czuje...i chyba nawet na to za wczesnie ...dzidzia jest zbyt mała zeby ja poczuć ...mysle ze poczujemy gdzies okolo 14-18tc ...12tc to stanowczo za wczesnie

reklama
Właśnie zaopatrzyłam się w pierwsze ciążowe spodnie, wybór padł na sztruksy. Mam wrażenie, że mój brzuch jest większy z dnia na dzień dosłownie :D w każdym bądź razie zostały mi tylko jedne jeansy które jako tako pasują, ale po kilku godzinach noszenia brzuch boli od ściskania ;) Lato przybywaj, bo nie mam się w co ubrać :D

Hihi Vivienne mnie poratowała parę dni temu kumpela z pracy, przyniosła mi 3 pary spodni i kilka bluzek. Najbardziej to mnie cieszą właśnie jedne sztruksy, którym nogawki można podwinąć i zrobić z nich 3/4. Ale cieszą mnie z innego powodu - bo to rozmiar S :-D, a ja już od dawna się w taki nie mieszczę. Pewnie w nich długo nie pochodzę, ale co tam

Witam sie woeczornie:-).
Nathani 14 to czwartek:-) wiec idziemy we 3 razem z Noukie:-) . Ja na 8:30 pedze.
Jako ze dzis w koncu szybciej koniec byl:-D. To szybko skoczylam kupic biustonosz:-). W koncu cos wygodnego:-D. Nie ciska nie dusi:-). I jest w nim miejsce na ewentualne rosniecie:-D. Ale jak dobrze uloze ramiaczka to przylega idealnie:-)
Joasia a moze zajeta jestes i nie zwracasz uwagi tak na ruchy jak wczesniej?

O właśnie, stanik muszę kupić! Korzystacie z takich "rosnących"? Zastanawiałam się nad takim, ale jeszcze nie zakupiłam. Kurcze, nie mam nikogo, po kim można odziedziczyć ciuszki ciążowe :(

Joanna- nie martw sie na zaspas, 14 tydzien to wczesnie wiec na pewno te ruchy ani nie sa mocne ani az tak wyraznie odczuwalne, moje dziecko np. zrobilo sobie impreze 1 czerwca ;D i w zasadzie ruchow jako takich nie mialam do dzis. Takze spokojnie. A wczoraj mialam USG i wszystko jest ok. Ja sie nie stresuje- dzidzia jest za mala zebym ja czula. Owszem sporadycznie moze i tak, ale przeciez na dobre to kolo 20 tygodnia zaczna nasze dzidziolki brykac :happy:

U mnie tez wszystko robi sie za male, ze staniki cycki mi wychodza i spodnie wszystkie juz cisna, czas kupic jakies ciazowe ubrania.

Dziewczyny uzywacie juz jakichs kremow na rozstepy na brzuch i piersi, mozecie polecic jakies dobre i nie drogie.

reklama
4madlen, poszło :) Czytelna i łatwa ankieta, sądzę, że nie będziesz miała problemu z uzyskaniem zwrotów.
Jeśli chodzi o kremy na rozstępy to nie stosuję jakiegoś konkretnego, mam balsam nawilżająco-ujędrniający i od początku ciąży używam go systematyczniej i z nastawieniem przede wszystkim na brzuch i piersi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry