reklama

Mamuski grudniowe

Neska dziekuje

Wisienka ja stosuje krem palmers od samego poczatku, przy Mayi tez tak robilam I
Dzialalo
http://www.google.co.uk/m/products/catalog?q=palmers&oe=UTF-8&hl=en-gb&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=10340642469103738973&near=Maidstone,%20UK&sa=X&ei=zqjPT-7iDsjS0QXyirjJCw&ved=0CLYBEPMCMBA

reklama
Neska tak jak mowisz:-). Ja sie chyba pospieszylam z pochwaleniem, bo taki wyrazny ruch czulam tylko pare dni temu. A teraz cisza... ALE BYLAM WIDZIALAM I WIEM ZE JEST OK.. U Ciebie Joasu tez wszystko na pewno w porzadku:-).

Joanna ja tez ostatnio rzadziej odczuwam mojego szkraba, ale tez myślę, że na razie nie ma sie co martwic:) chociaz wlasnie zdalam sobie sprawę, że chyba moj Synus najstarszy z forum jest:)
ja nawilżam ciało "aksamitnym mleczkiem nawilżającym" Nivea. To jest takie dla bobasów, ale pieknie pachnie (tzn. Mi sie podoba bo tak dzidzią po kąpieli pachnie:))) i swietnie nawilża. Oliwka jest dla mnie za mokra wiec przestalam uzywac:)

Wszystkim po wizytach gratuluję i cieszę się razem z Wami, oby tak dalej u wszystkich :)

Dobry wieczór :-) Gratuluję udanych wizyt :tak:Oby tak każda jedna mogła się cieszyć po wizycie jak wy dzisiaj :tak:
4madlen zrobione :tak:
Aniu to jest nas 4 na czwartek 14 :-D
Ruchami na razie się nie przejmujcie bo dzieciątka są malutkie i nie muszą codziennie dawać znać o sobie. Moje drogie grudnióweczki spokojnie i proszę sobie dodatkowych stresów nie fundować :tak:
Jestem totalnie zmęczona. Wróciliśmy z budowy szwagierki. Ja tylko Mikiego pilnowałam ale dzieci szwagierki mi tak ciśnienie podnosiły, że jakby to były moje już dawno bym utemperowała. Potrafią człowieka zmęczyć bardziej niż fizyczna robota :dry: Idę po prysznic i w łózio. Kolorowych i do jutra :tak:

vivienne termin mam na 25 listopada ale usg u nowej ginki pokazuje od 20-24 listopada, zobaczymy:) a jak zdążę to jadę do wawy, bo w radomiu to ten szpital przyjmuje ktory ma dyżur a jak nie ma to moze Odeslac do drugiego co niestety często sie u nas zdarza, a nie chciałabym trafic na gina z ktorego wlasnie zrezygnowalam... :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry