reklama

Mamuski grudniowe

Ja mam wg karty ciąży 1.12 a wg ostatniego usg 14.11 :D Moje Dziecię ma już pewnie ponad 10 cm, ale wciąż nie widać sisiorka ;) Tzn. "coś widać ale jeszcze niedokładnie".

reklama
4madlen tez zajrze do twojej ankiety ,
ale to jutro bo dzisiaj strasznie boli mnie glowa..wymiotow nie mam,ale wszystko mi podchodzi do gory..
takze wpadam tylko powiedziec dobranoc ;)

Za to tym razem ja się chyba przeziębiłam... boli mnie gardło i coś przy uszach. Ech, zrobię jeszcze mleko z dodatkami na przeziębienie, może pomoże, bo akurat nie mam nic aptecznego, a nawet nie wiem, co można brać w ciąży o ile w ogóle.

Vivienne- ja tez sie przeziebilam, kicham, smarkam i zczyna mnie bolec gardlo. Na noc zaaplikuje sobie miod i wit. C plusza. Tez nie wiem co poza tym mozna brac w ciazy- jakie leki? Moze ktoras z Was wie ??? :-)

Jestem po wizycie dzis u poloznej. Wyniki wporzadku. Siedzialam u niej ponad 2 godziny :confused:, nim wypelnila ksiazke ciazy- chyba ze 30 stron.:baffled: Ale najwazniejsze ze wszystko ok :-)

Ja termin porodu wg USG mam na 27 listopada, jesli nie urodze to 9 grudnia mam sie zglosic do szpitala.

Dziendobry...

No i znowu do pracy, ale ostatni dzis dzien i weekend:rofl2:

Na przeziebienie za duzo nie ma, mozna podobno rutinoscorbin, vit c ewentulanie paracetamol no i wszystko z domowej apteki na noc gorace mleko z czosnkiem i miodem, herbatka z cytrynka, napary z majeranku;-)

Milego dnia:tak:

Dzień dobry o poranku:-)
Szykuję się do pracy ale mam lenia. Jak na razie brzucho nie boli (oby tak zostało) i innych dolegliwości też brak.
Wizytującym powodzenia a tym co do pracy aby szybko zleciało.
Miłego dzionka:-)

Dzień dobry pokazuje sie przed pojściem na procesje bo dziś Boże Cialo u nas wolne od pracy,tym które muszą iść do pracy milego dnia i oby szybko minął w spokoju.Gratuluje udanych wizyt i zdrowych bąbelków:-)Zajrze po poludniu jak czas pozwoli milego dnia wszystkim i pogodnego bo u mnie sie pogoda robi slonko świeci;-) 4Madlen-ankieta wypełniona Jeśli chodzi o kremy na rozstepy to ja kupiłam sobie w aptece krem świetnie sie rozprowadza ma delikatny zapach ja na niego narazie nie narzekam z firmy Palmers a zobaczymy czy będzie skuteczny dla kobiet w ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Witam si i ja:-) My dzos wolne:-) boze cialo w pl. Ale ganiania mamh troche z Laura:-). Ale sloneczo pieknie swieci to sie przydadza spacerki:-D.
Pracujacym dzis szybkiego powrotu dzis z pracy:-).
Czas na kawe i jakies sniadanko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry