reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam się z rana, o dziwo pierwsza jestem:tak: Sobota, wolne a ja spać nie mogę. Pranie wstawiłam i stanęłam na wadze a tu niespodzianka bo +1kg. Chyba zaczyna mi się tyć, zresztą przez ostatnich kilka dni więcej jadłam:-)
Zabieram się za sprzątanko póki mam energię a potem za pichcenie. Dzisiaj robię gyrosa z kurczaka.
neska jak dzisiejsze samopoczucie?

Hej Dziewczyny!!! Nadrobiłam :)
4madlen ankietka poszła:-D

Uczę się do sesji... w piatek mam geodezję, w sobotę mechanikę a w niedzielę fizykę i geologię, ale jak to zaliczę to na wrzesień będę miała już luz blues malinę.

Teraz czekam do 14.06, godz. 17.00 - usg genetyczne... boję się jak diabli...

hej dziewczynki! ależ wczoraj były emocje. a Rosja zmiotła Czechów...nie widze naszych w tej konfrontacji:-p
neska jak się dziś czujesz, stosuj te wszystkie sposoby co dziewczyny pisały samo zdrowie i powinno pomóc. Na gardło jeszcze siemię lniane ponoć ale nie wiem nie próbowałam, ja to stosuje na żołądek.
ciril powodzenia na egzaminie. ja tez usg genetyczne 14;-)
mam coraz większy tyłek...:szok:

Dzien dobry:-). Ja zaraz do pracy:-D.
Nathani ja Rosjii juz nie ogladalam.
Ciril powodzonka na egzaminach:-D.
Neska i jak dzis?.
A wymiotujace ? Macie jeszcze dolegliwosci?
Ja tez 14 genetyczne:-). A 18-19 egzamin zawodowy:-D.
Milego dzionka zycze i slonecznego i cieplego:-).
U mnie ma byc 22 stopnie. Tym co maja brzydka pogode wysylam sloneczko:-) i usmiech na buize:-)

u nas pochmurno niestety. Dziewczyny w poniedziałek mam ta krzywą cukrzycową na opakowaniu żadnej instrukcji jak to rozrobić / rozpuścić rozumiem że to labor robi?

Witam z rana u mnie nastroj odrobinke lepszy, dzis w koncu nie pada.
Neska przesylam przez przeziebienie na poczatku I badzmy szczerzy nic nie pomaga niestety troche lagodzi moze

Mecze ogladalam Polska znow pokazala ze nie ma co sie eksxutowac poziom ten sam a z kolei rosja dala do zrozumienia ze Polska szans z nimi nie ma
No ale jest alternatywa, polacy siatkarze, wczoraj wygrali, I oby tak do konca ligi swiatowej

gryzoń zamierzam rodzić właśnie na madalińskiego bo mam ginke stamtąd:) no chyba ze nie dojade:P

Nathani wez glukozę i w lab Ci to rozrobią:) proponuję wziąć sobie z połówkę cytryny bo jesli to to badanie o ktorym mysle to ta glukoza jest bardzo slodka a cytryna nie wplywa na wynik badania:)

A nie pisałam: wczoraj mi się pierwszy raz zasłabło w markecie, ale miałam kosmos... Robiłam wszystko zeby mie zemdlec no niby sie udało, ale powiem Wam ze nikt nie zareagował, a widać było na pewno ze cos mi sie dzieje, ani kasjerki, ani ochroniarze ani kupujący... Nikt nie zaproponował szklanki wody, nikt nie zapytał, a do ławki doczłapałam sie sama... Wiecie nie lubie jak ktos sie nade mna uzala ale ciekawa jestem czy by mnie ktos w ogole probował budzic jakbym rąbnęła nieprzytomna...

Ostatnia edycja:
Hejka ja tez juz dawno nie spie;-)

Ciagle sie lapie na tym, ze coraz czesciej buszuje po necie ogladajac rzeczy dla malenstwa:-):-):-) nie lubie zimy, ale tegoroczna moze juz dla mnie przyjsc:-D:-D:-D

Ja tez czekam na ten 14.06 i to jeszcze badanie po pracy i na 20.00, przeciez ja jajko zniose:unsure:

A co do wagi to od poczatku mialam 1,5 kg do przodu:zawstydzona/y: a dzis na wadze bylo tylko 700 gr;-) takze waga sie wkoncu ustablilizowala:-)

Madlen ja w poprzedniej ciazy bym odleciala w H&M tez zadnej reakcji ze strony ludzi:no: dobrze, ze siostra ze mna byla i zaraz mnie posadzila na lawke i wody przyniosla, od tego czasu zawsze mam w torebce mala buteleczke wody i jakis batonik.

Milego dnia, ja dzis w domku leniwie na sofie:-):-):-)

reklama
Mi też się zdarzały w pierwszej ciąży omdlenia, jedno na poczcie, dwa w sklepie i kilka na ulicy ale zawsze trafiałam na pomocnych ludzi. Było to 13 lat temu, może ludzie byli wtedy bardziej wrażliwi, no nie wiem. W tej ciąży zdarzyło mi się nie dawno ale miałam blisko do ławeczki więc pomocy nie potrzebowałam. Też mam zawsze ze sobą wodę.

Ja mam w poniedziałek o 8 rano usg i juz odliczam godziny, jestem bardzo podekscytowana bo to będzie moje pierwsze usg i w końcu zobaczę moją Fasoleczkę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry