reklama

Mamuski grudniowe

Witam,
ja też już po pracy i obiadku, dziś były młode ziemniaczki z koperkiem, kalafior i kotlet mielony :-) Ja jeśli chodzi o piłkę nożną nie jestem kibicem, mąż też nie, ale postanowiłam obejrzeć choćby mecze w których grają Polacy. Miłego wieczoru dziewczyny

reklama
poczytalam,ale zapomnialam :zawstydzona/y::-D,ale najwazniejsze ,ze wiem co u was ;-)
wymiotujacym wspolczuje i zycze,aby szybko te mdlosci przeszly ;-)
Asia czasami klotnie sa potrzebne,dla odswiezenia uczuc,a ty nie placz..zycze szybkiego pogodzenia :tak:
my zM.tez nie jestesmy wielkimi fanami pilki,ale pewnie jakis meczyc obejrzymy..moze niekoniecznie caly..:-D

vivienne chodzi Ci o te skarpety na lusterka??? Hahaha... Myslałam, że to ja jestem nienormalna bo jako jedna z nielicznych w miescie tego nie mam i w dodatku wcale nie chcę:))) bawi mnie ten "patriotyzm" na pokaz.. O np. Mój ojciec też sobie flage na samochod zalozyl bo wszyscy maja a jak sie pytam komu kibicuje to on: a kto gra? :)))
ręce opadają...

Wszystkim zaangażowanym w euro i tym mniej życzę miłego wieczoru:) ide rozpalac z M. Grilla- dziś grillowane bagietki, z masłem czosnkowym, żółtym serem i pieczarkami.. Mniam:D

vivienne chodzi Ci o te skarpety na lusterka??? Hahaha... Myslałam, że to ja jestem nienormalna bo jako jedna z nielicznych w miescie tego nie mam i w dodatku wcale nie chcę:))) bawi mnie ten "patriotyzm" na pokaz.. O np. Mój ojciec też sobie flage na samochod zalozyl bo wszyscy maja a jak sie pytam komu kibicuje to on: a kto gra? :)))
ręce opadają...

Wszystkim zaangażowanym w euro i tym mniej życzę miłego wieczoru:) ide rozpalac z M. Grilla- dziś grillowane bagietki, z masłem czosnkowym, żółtym serem i pieczarkami.. Mniam:D

usmialam sie :-D,ale najwazniejsze ze jednoczy sie z narodem ;-)

smacznego grillowania
a ja chyba pojde na troszke spac..niech juz troche slonca wyjdzie ,bo ja ciagle spiaca jestem,a przez ten deszcz jeszcze bardziej

Witam się:-)
Dziś szybko praca minęła;-D Ale zliczyłyśmy z Laurą przyjmny spacerek:-)
JA dziś miałąm kapuśniak... NIE KWAŚNY:wściekła/y:. A wszyscy wbijaja mi do głowy, że kwaśny:rofl2:
Farby wybrane:-) Będzie jaśniejsza z ciemniejszą brzoskwinią:-D A futrynki będą zapomniałam.... :-D:szok:
o już wiem kremowe:-)
Miłego wieczorku życze:-)

4madlen, tak, to chyba skarpety na lusterka :P
Jedzie autko za autkiem - obowiązkowa flaga, te skarpety i pewnie gdyby nie "koko koko..." to przez otwarte okna sączyłby się tenże nieoficjalny hymn u każdego w innym czasie...

Wszystkim grillującym dziś smacznego życzę, zjem zupkę i udam się na drzemkę popołudniową, głowa trzaska, że hej i do tego to gardło, ech...

A mnie wlasnie moja polozna wkurzyla, zadzwonila po 3 tygodniach od pierwszego spotkani i mowi mi ze moje probki krwi nie zostaly odebrane i zbadane i teraz musze znowu brac wolne zeby isc do osrodka i beda mnie znowu kuc. I jak to sie nie wkurzac na angielska sluzbe zdrowia!!!! grrrrrr ale jestem zla.

sorrki ale musialam sie wyzalic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry