reklama

Mamuski grudniowe

no i obejrzalam caly mecz,ja ktora nie jest fanka pilki noznej :-D
wisienka tez bym sie wkurzyla,to juz nie chodzi o ponowne klucie,ale o czas..czekasz na wyniki a tu sie okazuje,ze ich nie ma i od nowa musza wszystko robic :angry:

reklama
wisienka- wiem cos o Tym, mi polozna zapomniala dopisac jeszcze badanie na grupe krwi i musialam tez byc kolejny raz kuta. Poza tym zle opisali moje probki z krwia- tzn zle napisali imie i nazwisko i ledwo polozna dowiedziala sie o wyniki.

Madlen tez ogloadalam:-D. Ale zadnej rewelacji nie bylo...
Ale mnie dzis me dziecie rozczulilo, robilam jej kasze a Ona przybiegla do mnie i mi brzucho wycalowala:-D.
Na wieczor juz "ladna pileczka" sie robi:-D. I co raz szybciej wyskakuje:-).
Czy byly dzis jakies mamy wizytujace?. Bo nie weim czy przeoczylam czy co?.
I jak tam dziewczyny po grilach?:-D Dalyscie rade? Panowie nie zakrzyczeli z radosci po pierwszym (i jedynym dla nas) golu:>:-D

Aha.... I niech no mi jeszcze jakis jeden lekarz powie, ze to co czuje to nie sa ruchy, to nie wiem cco mu zrobie....

Ostatnia edycja:
pomocy!!! strasznie sie czuje, kicham, smarcze - juz mnie noc boli. Juz nie wiem czym sie ratowac zeby szybciej wyzdrowiec. Jeszcze mnie gradlo zaczyna bolec ;/

neska moze czosnek pomoze ma dzialanie bakteriobojcze i chyba nie jest szkodliwy dla dzidzi. ja zawsze lecze sie czosnkiem na katar odcinam koncowke i do nosa. wiem wiem brzmi obrzydliwie ale pomaga i na kanapeczke. pycha

neska210 Ja polecam herbatke ze świeżego imbiru z miodem i cytrynką(imbir jest antybakteryjny i łagodzi ból gardła) w dzień a wieczorem mleko z czosnkiem i miodem. Mi te miksturki pomagają exspresowo. Na kaszel sok z buraka burak starty z miodem trzeba to chwile podgrzewac na ogniu ale nie zagotować. babciowe sposoby ale nadal pomagają Zdrowia życze ;-)

Ostatnia edycja:
Na bolace gardlo polecam wode z sola:-D. Do pol szklanki cieplej wody wsyp lyzeczke soli:-). Poczekaj az ostygnie i wyplucz tym gardlo, ale wyplucz a nie pij:-P.
Gorace mleko z miodem, maslem, czosnkiem.
Co jeszcze moze pomoc... Duzo witaminy C. Wiec polecam kanapeczki z czerwona papryka:-).
Ja zadko choruje a jak juz to czekam az samo przejdzie... Wiec sie raczej nie nadaje na "domowego lekarza":-D
Ale mimo wszystko zdrowka duzo duzo zycze:-):-)

Aniu a czy tobie jakis lekarz powiedzial,ze to co czujesz to nie sa ruchy dziecka ???
neska woda z sola albo troszke soli na lyzeczce..wiem,niedobre i moze cofnac,ale czy sa jakies tabletki dla nas,to ci nie powiem..:no::sorry:

Tak Madlen:-) pytalam mojego gina jak na wizycie bylam. I powiedzial mi ze raczej cos mi sie pomylilo :sorry:
A teraz to juz ktorys dzien pod rzad czuje wieczorkami:-):-D.
Ide spac. Milej i spokojnej nocy Mamusie:-).
I caluje w Bebzolki:-D

reklama
Aniu dziwne :no:
ale skoro ty czujesz,to znaczy ze to sa ruchy..ja teraz tez poczulam szybciej..jeszcze nie sa takie mocne i czeste,ale dziecko daje znac ze jest :tak:
tez myslalam,ze to za wczesnie i pyt.kolezanek ,ktore maja wiecej niz dwojke dzieci,czy to mozliwe..to powiedzialy,ze tak..bo tez tak szybko czuly..z kazda kolejna ciaza ruchy dziecka sa wyczuwalne szybciej :tak:;-):happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry