nathani
Fanka BB :)
4 madlen mój dr. już mi zapowiedział że żadnej cytryny ;-)
w poniedziałek czeka mnie długi poranek w laborze bo mam po 1 godzinie i po 2 3 razy mnie będą kłuć ;-( Ale znieczulica u tych ludzi....dobrze że jakos się doczłapałaś
noukie ja zimy nie cierpię a w tym roku nie mogę się na nią doczekać. Dla dziecka jeszcze nic nie oglądam zacznę może w październiku. albo jak poznam płeć
szukam na siebie coś bo d.....już ogromna i nic nie pasuje.
w poniedziałek czeka mnie długi poranek w laborze bo mam po 1 godzinie i po 2 3 razy mnie będą kłuć ;-( Ale znieczulica u tych ludzi....dobrze że jakos się doczłapałaś
noukie ja zimy nie cierpię a w tym roku nie mogę się na nią doczekać. Dla dziecka jeszcze nic nie oglądam zacznę może w październiku. albo jak poznam płeć
szukam na siebie coś bo d.....już ogromna i nic nie pasuje.
Nie wiem co to słoneczko sobie robi bo rano się pokaże a później chowa i tak do wieczora
My wczoraj z Mikim odwieźliśmy tatusia do kolegi na mecz a sami odwiedziliśmy koleżankę i jej dwóch przystojniaków :-) Młody na początku strasznie zawstydzony i nieśmiały był a później jak zaczęli razem grandzić to się mu nawet spać nie chciało
Nie tak dawno znajoma mi mówiła, że w Krakowie nawet miejsca nie ustępują w busie czy w tramwaju widząc kobietę z dużym już brzuszkiem... U nas mieścina mała to jeszcze jakoś ta dzieciarnia dupska podniesie i miejsce ustąpi.