reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joanna pogodzicie sie :)

Ja juz całe mięcho przyprawiła....troche roboty przy tym było ale dałam rade ...sosik zrobiony jeszcze musze zrobic sałatke ale to na końcu :)
teraz ide powiesic pranie :)

A ja pisze dopiero teraz bo mnie wczoraj wywalilo z BB i nie moglam sie wcale zalogowac:eek:

My wielkimi fanami pilki noznej nie jestesmy, ale mecze zawsze sledzimy szczegolnie mistrzostwa Europy;-)

Asia obyscie sie szybko pogodzili;-)

Ja juz po zakupach, obiadek juz zrobiony i zjedzony:zawstydzona/y: teraz lece z malym na cwiczenia:tak:

joanna przykro mi.. Ale pomysl sobiejak fajniejest sie pogodzic po awanturze:) trzymam kciuki zeby zgoda zapanowala miedzy Wami jak najszybciej... :)

Co za szał z tym euro! Nie da sie normalnie jezdzic po miescie, korki i Pełno kibiców! Jeszcze otworzyli w poblizu mojego domu strefę kibica... Przerąbane...:/

4madlen, jeśli Radom jest zawalony kibicami, to pomyśl, co się dzieje w miastach, gdzie są mecze ;) Poznań jest biało-czerwony i teraz nawet nie wiadomo, które flagi były na Boże Ciało a które na ełrosrełro ;p dla mnie szczytem są pokrowce na lusterka od samochodów :| Do centrum mam nadzieję, że w najbliższym czasie ruszać się nie muszę...

Znowu zmiana pogody wywołuje okropne samopoczucie, nie dość, że boli gardło to oczywiście głowa i ogólne rozbicie...

Witam się po pracy, znowu brzucho boli ale juz mam nospę:-)
madlen79 dzisiaj otrzymałam przesyłkę i jeszcze raz Ci bardzo ale to bardzo dziękuję!!! To się nazywa pomoc przyjacielska:tak:
Joanna życze szybkiego pogodzenia.

Dzisiaj na obiad mam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, mniam.

Placki ziemniaczane, mniam! Ja mam dziś na obiad zupę z wczoraj, też pyszna :) a jutro mąż robi pizzę. Za to teraz objadam się truskawkami i czereśniami :-D

reklama
Bulkasia to szybko doszla, wczoraj wyslalam 1klasa,ale nie sadzilam,ze dojdzie w 1dzien..ciesze sie ,ze dostalasi ze moglam pomoc ;-)
u nas caly czas pada ,wrrrr smyki mialy w szkole dzien sportu i przez ten deszcze zrobili im w szkole..a to juz nie ten klimat..,ale i tak bylo fajnie..a najfajnieszje bylo to,ze koniec szkoly o 12,nie bylo lekcji i piatkowego testu :-D
ide was poczytac i nadrobic zaleglosci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry