Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz całe mięcho przyprawiła....troche roboty przy tym było ale dałam rade ...sosik zrobiony jeszcze musze zrobic sałatke ale to na końcu
teraz ide powiesic pranie
joanna przykro mi.. Ale pomysl sobiejak fajniejest sie pogodzic po awanturze trzymam kciuki zeby zgoda zapanowala miedzy Wami jak najszybciej...
Co za szał z tym euro! Nie da sie normalnie jezdzic po miescie, korki i Pełno kibiców! Jeszcze otworzyli w poblizu mojego domu strefę kibica... Przerąbane...:/
4madlen, jeśli Radom jest zawalony kibicami, to pomyśl, co się dzieje w miastach, gdzie są mecze Poznań jest biało-czerwony i teraz nawet nie wiadomo, które flagi były na Boże Ciało a które na ełrosrełro ;p dla mnie szczytem są pokrowce na lusterka od samochodów :| Do centrum mam nadzieję, że w najbliższym czasie ruszać się nie muszę...
Znowu zmiana pogody wywołuje okropne samopoczucie, nie dość, że boli gardło to oczywiście głowa i ogólne rozbicie...
Witam się po pracy, znowu brzucho boli ale juz mam nospę:-) madlen79 dzisiaj otrzymałam przesyłkę i jeszcze raz Ci bardzo ale to bardzo dziękuję!!! To się nazywa pomoc przyjacielska Joanna życze szybkiego pogodzenia.
Dzisiaj na obiad mam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, mniam.
Bulkasia to szybko doszla, wczoraj wyslalam 1klasa,ale nie sadzilam,ze dojdzie w 1dzien..ciesze sie ,ze dostalasi ze moglam pomoc ;-)
u nas caly czas pada ,wrrrr smyki mialy w szkole dzien sportu i przez ten deszcze zrobili im w szkole..a to juz nie ten klimat..,ale i tak bylo fajnie..a najfajnieszje bylo to,ze koniec szkoly o 12,nie bylo lekcji i piatkowego testu
ide was poczytac i nadrobic zaleglosci ;-)