reklama

Mamuski grudniowe

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj byłam na usg genetycznym. Wszystko jest ok... jako, że dzisiaj nie ma szansy na więcej mnie na forum, napiszę Wam więcej w poniedziałek, bo cały weekend to sesja (i wesele mojej siostry do tego)... Do zobaczyska w poniedziałek.

P>S> Nie napiszcie tak dużo, bo później trzeba nadrabiać ;)

reklama
Hej,hej:-)
Ciril czekamy na szczegóły i miłej zabawy na weselichu, tylko nie przesadzaj;-)
Vivienne ja wg OM mam na 20/12 a wg USG na 15/12 więc sama nie jesteś. Tez bym chciała wcześniej bo wtedy na święta z Kruszynką w domku. A co to jest ten test mądrości ludowych???

Czy ktos dzisiaj wizytuje? jak tak to powodzenka a dla reszty udanego dnia. Uciekam do pracy:-)

hej hej. wczoraj późno wróciłam i już nie pisałam maluszek wygląda zdrowo, strasznie ruchliwy :-)mamy fotki i płytkę. termin wg usg na 26 grudzien.
joanna trzymam za wizytę,
mięsnie Kegla moge ćwiczyć i nawet mam zgode na pływanie:tak:
Gratuluje udanych wizyt
aha i zaś mam 1kg na plus

Ostatnia edycja:
Joasiu trzymam kciukasy :-) A to z położna to tak jak wywiad czy ona jakoś bada?
NAthani super, że wszystko ok:-)

Temat założyłam nowy jak się dokopie do tych bitów i marchewkowców to przeżuce:-) Bo po kolei narazie strony robie, znaczy łącze posty :-D Ale dopiero 130 stron zrobiłam:-( Wieczorem tyż troche zrobie:-) A jutro i w niedziele mnie nie będzie, bo ide do rodziców się weekendować z Małą , bo A. będzie kafelki zakładać w kuchni a z nami nie ma szans:-D

Ostatnia edycja:
Ania tutaj kobieta w ciazy opiekuje sie polozna, ginekologa sie nie widzi wcale chyba ze cos zlego sie dzieje, ale wtedy tez nie ma gwarancji.
W sumie przy pierwszej ciazy panikowalam teraz z doswiadczenia uwazam ze tak jest duzo lepiej.
Polozna slucha serduszka, zrobi wywiad I tyle

Ania to Ty jestes"winna" ze stron nam ubywa?;);)
Dziekuje za kciukasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny z rana i gratuluję udanych wizyt i ruchliwych maluszków :-) Moje maleństwo tak wczoraj wieczorkiem fyrgnęło, że prawie podskoczyłam z wrażenia :-D Prawie jak ryba na patelni :-D Ale bolało mnie brzucho, więc się wcześniej położyłam, a tu proszę czytam o ciastach. No dziewczyny, szacun :tak: Ja zmykam zaraz, bo mam jazdę (robię prawko), potem muszę po mieście polatać, choć pogoda beznadziejna, znowu pada : Ryk:

reklama
nathani cudne wiadomości:) i jak Ci wolno to pływaj Kochana:) ja marzę o basenie ale nie wiem czy mogę...

Ja się wczoraj wieczorem zryczałam jak głupia... Przy siusianiu z pełnego pęcherza czuję okropny, przeeszywający kujący ból jakby od prawego jajnika aż do nerki... Nie za każdym razem tak mam ale jak mam to z bólu aż dębieję. Pierwszy raz miałam we przedwczorajszej nocy, ale sobie wytłumaczyłam że pewnie krzywo spałam i coś sietam napięło no ale wczoraj wieczorem znowu i w ciagu dnia tez ze dwa razy dzis niby nie wiec moze sobie poszlo, ale boje sie cholernie a ginka na urlopie wiec kontaktu brak....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry