reklama

Mamuski grudniowe

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt :-) Z tej ankiety wyszło mi, że na 80% dziewczynka :szok:
Ale mi się chce spaaaać... jakoś 4,5 h spałam tylko w nocy. A dzisiaj jeszcze muszę tort pinacolada zrobić i wieczorkiem czuwanie. Chyba tam zasnę dzisiaj :zawstydzona/y:

reklama
Noukie dobra jestes dzis juz troszke zrobilas nie nawidze remontów i tego sprzatania poźniej a pasuje nam salon odmalowac bo jak bąbel sie urodzi to kiedy to zrobimy a teraz beda wakacje cieplo wiec szybko by schło tylko zanim do tego męża namówie to potrwa rok temu sama zaczęlam malować zastrajkowal;am z obiadem i zabrałam sie za remont bo on mnie codziennie zwodzil i nie miał wyjścia tylko mi pomógl:-) Vivienne-nie stanieja dopoki pogoda sie nie zmieni jak bedzie lało to malo kto bedzie mial swoje truskawki w ogrodku czy na dzialce bo zgniją a takto ci co maja w szklarni zarabiaja bo każdy je lubi chcacy zjesc musi kupic za mna chodza jagody a u nas po 16zł za litr dużo ale chyba sie skusze jutro:-p auto sie nam zdupczyło a zaproszenia w polowie rozwiezione jutro mamy dojechac na szkolenie i nie wiem jak masakra jakaś Nastka ma operacje 30 czerwca a 21 mamy wizyte u naszego lekarza mamy dokumenty podpisac omówić wszystko i do tego czasu auto musimy miec juz a mechanik powiedzial 4 dni:szok: bede musiala z mezem podjechac nascemniac ze mamy z dzieckiem w przyszlym tyg juz na operacje i auto musimy miec moze nam cos szybciej zrobi:-) ja mam dzis naleśniki z serkiem bialym na słodko

Witam, zrobiłam sobie ten test i wyszło mi 52% chłopiec i 48% dziewczynka. Także niby na chłopca i powiem Wam, że bardzo bym się ucieszyła:tak:
Dziewczyny moje gratulacje z udanych wizyt, oby tak dalej:-)
Dzisiaj przyszły mi jeansy ciążowe z ebaya ale okazały sie mega wielkie. Wzięłam rozmiar wieksze niz noszę normalnie. Będą dobre za kilka m-cy.

Betiks dlatego kupuje narazie takie uniwersalne rzeczy;-), a jak poznam plec to juz wtedy inne zakupy;-)

Vivienne, a mozesz dac linka sprzedajacego te staniki, tez musze pare kupic:sorry2:

Wiolka ja tez tak swojego M gonie do pracy sama sie biore:-D:-D:-D

Bulkaasia no niby spodnie ciazowe powinno sie brac w swoim rozmiarze bo juz ten rozmiar niby ma byc wiekszy, ale pewnie najlepiej zobaczyc i zmierzyc tylko mi sie tak nigdy nie chce mierzyc:sorry2:

U mnie dzis ogorkowa;-)

Ja kupowałam tu: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wzięłam ten stanik Mame do karmienia i ten Bella Mama - teraz stwierdzam że ten drugi powinien być tańszy w porównaniu do pierwszego, całe szczęście że jest dobry i bardzo wygodny. A nie lubię łazić po sklepach, zwłaszcza z bielizną, i tak zawsze trafiam na najdroższe :/
Będę musiała jeszcze poszukać jakiegoś czarnego. Ale może to już stacjonarnie ;)

A co do truskawek to kupowałam dziś za 10 zł :szok: co prawda pani obok miała za 7,50 ale jakieś takie nie bardzo, a ta "moja" wybiera mi teraz najpiękniejsze, dojrzalutkie i są mega słodziutkie.

Noukie nie wiedziałam ale mąż mój taki dobry i wczoraj kupił mi dwie pary jeansów w moim rozmiarze:-)
Vivienne fajne te staniczki ale jeszcze nie potrzebuję, mieszczę sie w swoje ale na pewno w taki z odpinana miseczką będę musiała się zaopatrzyć.
Zazdroszę Wam w pl dostepu do owoców, tutaj wszystko takie drogie no oprócz owoców cytrusowych.

vivienne fajny link mi wyszło 69%dziewczynka 31% chłopczyk

A my dzisiaj prawie caly dzień poza domem o 11 pojechaliśmy na spotkanko z koleżankami i ich dziecmi do lasku arkońskiego w szczecinie. Później poszłam zsynkiem do mojej babci na plotki ...no a o 17 przyjechał po mnie "R" i pojechalismy do domku.

Teraz wcinam pierogi z truskawkami ...teściowa mi zrobiła :happy2:
No i czekam na meila ze zdjęciami od kumpeli ( jest zawodowym fotografem) wiec zdjecia pewnie bedą boskie :-):-)

Madlen może to jakieś zapalenie?

Vivienne ja robiłam to ale połowy nie wypełniłam
bo ja kg jeszcze nie mam ani brzucha :-p

Noukie ja też planuję powoli kupować ale czekam aż chociaż będzie coś widać
bo głupio mi tak do sklepu iść :sorry2:

Ja dziś też byłam na zakupach i w byłej pracy pogadać.
Kupiłam majty oraz 4x biustonosz, 3 takie zwykłe ale większy rozmiar a jeden
coś takiego http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic1/3245914.jpg tylko takie z wzorkami niebieski :)
I kurteczke była trochę brudna i kupiłam za 25 zł;-)
Plus bardzo ciekawą ksiązeczkę Początki - Murphy Paul Annie za 24,99 zł | empik.com

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
A z książek to czytam, ale dopiero zaczynam, "Język niemowląt.Moja mama mnie rozumie". Z tego co widzę, opinie o książce są przeróżne, mi poleciła ją koleżanka. Kupiłam za kilkanaście zł na jakiejś aukcji allegro. Dowiem się chętnie co poleca "zaklinaczka dzieci" jeśli idzie o wychowanie.
Póki co fajnie pisze o szacunku do dziecka i konieczności rozmowy z nim, ale nie jest to jakaś wiedza tajemna. Sama jestem po pedagogice opiekuńczo-wychowawczej więc jakieś pojęcie mam, swoje poglądy na pewne kwestie też, praktykowałam również z brzdącami kilkumiesięcznymi więc co nieco już przerabiałam. Ale podobno najtrudniej ze swoim Berbeciem ;) Dam znać jak przeczytam całość.

reklama
Witam się wieczornie:-)
Joasiu tak ja winna :-):-D
Vivienne robi.łam właśnie przed chwilą ten test i mam taki wynik:

[TD="width: 537, align: left"]Wynik: [/TD]

[TD="width: 537, align: left"]Na 57% będzie to chłopczyk. [/TD]

[TD="width: 537, align: left"]Na 43% będzie to dziewczynka.[/TD]
A na tańsze truskawki w tym roku niestety nie licz:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć