Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się i ja. Mała odskocznia od kuchni, masy do tortu pinacolada się gotują, potem rozsmarować i koniec ciast na dzisiaj. Już tylko wszamać na urodzinkach mojego kochanego M. Od czwartku będę miała więcej czasu, to postaram się nadrobić posty na grupie, bo mam zaległości straszne. No i jakieś zdjęcia powklejam, wczoraj mi tak brzuch wywaliło, że wyglądałam jak w 7 miesiącu z Zuzią
hej mamuśki wczoraj jeszcze dopadł mnie okropny ból żołądka.. I leżałam pół dnia popijając miętę... Wieczorem troszke bylo lepiej ale bez herbaty sie nie obeszlo no i bylismy u znajomych... Maja 2 misięczną córeczke i chlopaki sobie pochlali i pomagałam kąpać Zosię zrestą już nie pierwszy raz
Co do książek ja mam 2: w oczekiwaniu na dziecko i ciężarówką przez 9 mcy. Jedną kupiłam, drugà dostałam w sumie ja do nich często zaglądam bo do internetu nie mam do konca zaufania, ale rzeczywiscie duzo rzeczy sie potwierdza z netem. Cieżarówka jest pisana z humorem a w oczekwaniu... Tak normalnie i ma duzo takch ciekawostek. Obie są fajne ale mysle ze bardziej przydatne będą własnie te opisujace pierwsze lata zycia dzika
Kucie w brzuniu utalo... Moze to rozciaganie macic intensywne było?
Miłego dnia
Vivienne na nacie coś słbo taniej bo tylko 11 zł a zamawiać się boję bo miałam
ostatnio niezłe perypetie.
A ja wolę ksiązkę niż internet, zawsze można w każdej chwili poczytać
4Madlen mnie nadal ciagle cos boli i kluje w brzuchu powiedzialam o tym lekarzowi w czwartek wszystko posprawdzal i nic sie nie dzieje:-) mi powiedzial, ze niektore kobiety bardziej odczuwaja rozciagnie sie macicy inne mniej taki urok, skoro na badaniu nic nie stwierdza tzn, ze domek rosnie dla maluszka
Hej
Goko "zaklinaczka dzieci" to właśnie Tracy Hogg, pisałam o tej książce - "Język niemowląt. Moja mama mnie rozumie".
Ja dziś w planach żadnego meczu nie mam, ale mój mąż i brat chyba wybiorą się na kibicowanie na miasto, więc będzie chata wolna. Ja nie zamierzam tam łazić ni sterczeć z braku miejsc i jeszcze fundować dziecięciu takich hałasów No ale atmosfera, niechaj chłopaki zaszaleją. A wcześniej ruszamy na zakupy, nie przewiduję większych sukcesów, ale zobaczymy
Miłej soboty wszystkim, bo ciepła będzie na pewno
Hej Kochane, ja od rana zabiegana. Pranie wstawiłam, po zakupy pojechałam i dom posprzątałam a teraz zajadam drugie śniadanko (śledzie w occie). Taka zachcianka dziwna mnie dopadła.
Plecy nadal mnie bolą ale jest coraz lepiej, wstaje w miarę sprawnie ale nadal chodzę zgięta.
Mąż w pracy, córka na zajęciach a potem wybywa na noc do koleżanki więc kibicować pl bedziemy we dwoje
Ja książek żadnych nie kupowałam i nie będę kupować. Zdałam sie na instynkt oraz pomoc mojej mamy i babci. teraz tez tak będzie ni i mam Was przecież w razie czego:-)
Macie jakis pomysł na obiad???
witajcie kochane jest mnie mniej na forum nie wiem co się dzieje ala zamiast coraz lepiej to coraz gorzej się czuje. Bóle żołądka i wymioty. Wczoraj po gruszce! dziś po truskawkach powiem Wam zniechęcona jestem. Dziś jeszcze goscie na urodziny męża. Upiekłam ciasto półkruche z budyniem i jabłkami, i zrobiłam sernik na zimno na spodzie biszkoptowym i stanęłam sił zabrakło. Nadrobić muszę mnóstwo wątków. Trzymajcie żeby mi się polepszyło.
a wczoraj byliśmy na zakończeniu starszaków i koleżanka powiedziała mi Ale Ty tak przytyłaś że Cię nie poznałam tak mnie to trzymało, że się w końcu w domu poryczałam eh...:-(
miłej soboty.
ps.też mnie podbrzusze bli łykam no-spę
Ech nathani Ty biedna jesteś :-( Czego to te baby nie są w stanie powiedzieć, byleby innym przykrość zrobić, a sobie polepszyć samopoczucie Wredny babsztyl
nathani przykro mi z powodu złego samopoczucia a babę olej. Pomysl sobie, że jeszcze kilka m-cy i Cud pojawi sie na świecie a wtedy weźmiemy sie za siebie i będziemy laski nie z tej ziemi aż wszystkim miny zrzedną