reklama

Mamuski grudniowe

Witam się i ja. Mała odskocznia od kuchni, masy do tortu pinacolada się gotują, potem rozsmarować i koniec ciast na dzisiaj. Już tylko wszamać na urodzinkach mojego kochanego M. :-D Od czwartku będę miała więcej czasu, to postaram się nadrobić posty na grupie, bo mam zaległości straszne. No i jakieś zdjęcia powklejam, wczoraj mi tak brzuch wywaliło, że wyglądałam jak w 7 miesiącu z Zuzią :szok:

reklama
hej mamuśki:) wczoraj jeszcze dopadł mnie okropny ból żołądka.. I leżałam pół dnia popijając miętę... Wieczorem troszke bylo lepiej ale bez herbaty sie nie obeszlo no i bylismy u znajomych... Maja 2 misięczną córeczke i chlopaki sobie pochlali i pomagałam kąpać Zosię zrestą już nie pierwszy raz:)

Co do książek ja mam 2: w oczekiwaniu na dziecko i ciężarówką przez 9 mcy. Jedną kupiłam, drugà dostałam w sumie ja do nich często zaglądam bo do internetu nie mam do konca zaufania, ale rzeczywiscie duzo rzeczy sie potwierdza z netem. Cieżarówka jest pisana z humorem a w oczekwaniu... Tak normalnie i ma duzo takch ciekawostek. Obie są fajne ale mysle ze bardziej przydatne będą własnie te opisujace pierwsze lata zycia dzika:)

Kucie w brzuniu utalo... Moze to rozciaganie macic intensywne było?
Miłego dnia:)

Hej :)

Vivienne na nacie coś słbo taniej bo tylko 11 zł a zamawiać się boję bo miałam
ostatnio niezłe perypetie.
A ja wolę ksiązkę niż internet, zawsze można w każdej chwili poczytać :)

Dla mnie książki były wsparciem bardziej psychicznym bo po nich czułam że wiem chociaż odrobiną
dokładnie o to mi chodzi :)

Ania udanego dnia w pracy :)

Betiks widzisz ja nie mam z kogo rad korzystać bo u mnie nikt znajomy w ciąży nie jest ani nie był ;)

Madlen mnie od jakiegoś czasu znów pobolewa podbrzusze :zawstydzona/y:

My mieliśmy jechać do Krakowa połazić i pooglądać jak tam jest
ale za późno juz i chyba pojedziemy nad zalew;-)

4Madlen mnie nadal ciagle cos boli i kluje w brzuchu powiedzialam o tym lekarzowi w czwartek wszystko posprawdzal i nic sie nie dzieje:-) mi powiedzial, ze niektore kobiety bardziej odczuwaja rozciagnie sie macicy inne mniej taki urok, skoro na badaniu nic nie stwierdza tzn, ze domek rosnie dla maluszka:tak:

Hej :)
Goko
"zaklinaczka dzieci" to właśnie Tracy Hogg, pisałam o tej książce - "Język niemowląt. Moja mama mnie rozumie".
Ja dziś w planach żadnego meczu nie mam, ale mój mąż i brat chyba wybiorą się na kibicowanie na miasto, więc będzie chata wolna. Ja nie zamierzam tam łazić ni sterczeć z braku miejsc i jeszcze fundować dziecięciu takich hałasów ;) No ale atmosfera, niechaj chłopaki zaszaleją. A wcześniej ruszamy na zakupy, nie przewiduję większych sukcesów, ale zobaczymy ;)
Miłej soboty wszystkim, bo ciepła będzie na pewno :happy2:

Hej Kochane, ja od rana zabiegana. Pranie wstawiłam, po zakupy pojechałam i dom posprzątałam a teraz zajadam drugie śniadanko (śledzie w occie):szok:. Taka zachcianka dziwna mnie dopadła.
Plecy nadal mnie bolą ale jest coraz lepiej, wstaje w miarę sprawnie ale nadal chodzę zgięta.
Mąż w pracy, córka na zajęciach a potem wybywa na noc do koleżanki więc kibicować pl bedziemy we dwoje:tak:
Ja książek żadnych nie kupowałam i nie będę kupować. Zdałam sie na instynkt oraz pomoc mojej mamy i babci. teraz tez tak będzie ni i mam Was przecież w razie czego:-)
Macie jakis pomysł na obiad???

witajcie kochane jest mnie mniej na forum nie wiem co się dzieje ala zamiast coraz lepiej to coraz gorzej się czuje. Bóle żołądka i wymioty. Wczoraj po gruszce! dziś po truskawkach :no:powiem Wam zniechęcona jestem. Dziś jeszcze goscie na urodziny męża. Upiekłam ciasto półkruche z budyniem i jabłkami, i zrobiłam sernik na zimno na spodzie biszkoptowym i stanęłam sił zabrakło. Nadrobić muszę mnóstwo wątków. Trzymajcie żeby mi się polepszyło.
a wczoraj byliśmy na zakończeniu starszaków i koleżanka powiedziała mi Ale Ty tak przytyłaś że Cię nie poznałam tak mnie to trzymało, że się w końcu w domu poryczałam eh...:-(
miłej soboty.
ps.też mnie podbrzusze bli łykam no-spę

nathani przykro mi z powodu złego samopoczucia a babę olej. Pomysl sobie, że jeszcze kilka m-cy i Cud pojawi sie na świecie a wtedy weźmiemy sie za siebie i będziemy laski nie z tej ziemi aż wszystkim miny zrzedną:tak:

reklama
Bulkaasia ja dzis zapiekam kalafiora z sosem serowym:tak:

Nathani oj to niedobrze, ze dalej Cie tak trzyma:sorry2: mi tez potrafi sie jeszcze zrobic bardzo niedobrze, ale tylko jak jestem glodna:sorry2:

U mnie dzis nudy, M do pozna w pracy, a ja z praniem walcze:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry