reklama

Mamuski grudniowe

reklama
czesc dziewczyny
Nouki u mnie tez miesiwo musi byc,aczkolwiek przed ciaza moglo zupelnie dla mnie nie istniec i stad na obiad dzis placek po wegiersku:-) mniam
pogoda piekna,choc jak dla mnie zbyt duzy upal byl,poszlam na miasto z małym i ledwo dopełzłam spowrotem
Handra nadal mnie trzyma i jakos mi tak smutasno i jakis taki niepokój mam w serduszku ...

My dzis na obiad mielismy dewolaja z ziemniakami i buraczkami <mniam> ,w zasadzie to dla mnie bylo tez sniadanie, bo spalam do 13 :confused: ale udalo mi sie zjesc calego dewolaja a to niczym cud nad wisla w tej ciazy :cool:

Hej. Ja dziś mam okropny humor, mogłabym ciągle płakać.
D. chce oglądac gdzieś mecz ja nie chce się z domu ruszać i wszscy niezadowoleni :zawstydzona/y:
Byliśmy nad wodą 5 min i musieliśmy się zwinąć bo nie dośc że upał koszmarny, ja i pies ledwo dychałyśmy to jeszcze syf i mrówki :/
Mam dośc, no i rano wymiotowałam

filolka- hormony szaleja , niech chlop sie zrelaksuje i obejrzy ten mecz, Ty zawsze mozesz sobie wymyslec lepsze zajecie i miec czas dla siebie. Usmiechnij sie, jutro juz bedzie dobrze :-)

A u mnie dziś znowu strefa kibica... ale cóż skoro bede miała ja pod nosem to sobie obejrzę.

A dzisiaj znowu pogoda do dupki ... niby ciepło i parno a za chwilke zimno i deszczowo i tak w kratke przez cały dzionek ...h...wie jak sie ubrać :wściekła/y:

Własnie wcinam frytki...miałam na nie nieziemska ochote ...chociasz i tak zjadłabym truskawki :P chyba zaraz skocze do sklepu po truskawywłas

nie zauważyłam ze według mojego nowego suwaczka mamy już 4 miesiąc ciąży ...ale to leci ...czyli 2 trymestr zaczęty JUPIIIIIIIIIIIIIII

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam ze spacerku i po drodze kupiłam truskawki bo naszła mnie ochota:-) Czy Was też tak suszy strasznie? Ja bym mogła pic i pić a pragnienie nadal jest, ehhh...
LilithGoth my prawie tak samo jestesmy i zgadza się - II trymestr ruszył:tak:

Przed chwileczka poszłam do sąsiadów i kupiłam truskawki ( oni maja hurt warzyw ) sa mega słodkie ...wcinam i wcinam...a kupiłam cała kobiałke :)

A u nas znowu pada deszcz...niby ciepło ale pada...do dupy z taką pogodą.

Co do ruchów...córcia chyba zmieniła rytm dnia teraz ja najbardziej czuje z rana ...dzisiaj jak alan położył głowe na brzuszku ...to powiedział ze brzuszek zrobił mu kuku ...czyżby poczuł siostrzyczkę :confused:

reklama
A my wróciliśmy z zakupów, akurat na czas bo ledwo weszliśmy do chałupy i zaczęło grzmieć i padać trochę, szykuje się burzowy wieczór. Zakupy udane tylko dla mojego męża i brata, obkupili się w koszulki, ja tylko dokupiłam Ziajkę na rozstępy i żel na opuchnięte i zmęczone nogi, bardzo mi się męczą ostatnio, zwłaszcza pod kolanami i boję się, że wylezą mi żylaki :/
Nie zdążyliśmy kupić dziś truskawek :( za to tylko słone i słodkie przekąski, obejrzymy potem jakiś film zapewne. A kilogramy dojdą :wściekła/y:
Bułkaasia, ja mam ciągłe pragnienie a potem sikam trzy razy więcej niż wypiłam :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry